drocco
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 991
Hangisi iyi? Bende note8 pro var 2200tl ye almıştım. Keşke bekleyip 9s mi alsaydım? 

Vallaha hocam chipset olarak yakın zamanda Note 8 Pro üzer. Ama 9S üzmez.Hangisi iyi? Bende note8 pro var 2200tl ye almıştım. Keşke bekleyip 9s mi alsaydım? ☹
Hayır. RN 8 pro çok iyi bir cihaz. Rn 9s gibi kalitesiz, sanayi telefonu gibi duran bir telefonun yanında rn 8 pro çok daha iyidir. Xiaomi telefonu tutup uzatarak bir şey yaptığını zannetmiş. Redmi note 8 serisi redmi note 9 serisinden çok daha iyidir.Keşke biraz bekleyip 9s alsaydım deme
Hangisi iyi? Bende note8 pro var 2200tl ye almıştım. Keşke bekleyip 9s mi alsaydım? ☹
Vallaha hocam chipset olarak yakın zamanda Note 8 Pro üzer. Ama 9S üzmez.
Kesinlikle katılıyorum. Mediatek deyince insanlara bir şey oluyor. MediaTek çöp deyip exynos kullanan bir telefon alıyor adamlar. MediaTek çöp ise exynos beyaz atlı prens değil. MediaTek diye çok iyi cihazlardan vazgeçiyorlar.Artık şu düşünceyi bırakın ya. Cihazı 7 aydır kullanıyorum, bir kez bile küçük bir sorun yaşamadım. Tek ben değil, bu cihazı çevremde kullanan 5 kişi daha hiç sorun yaşamadı.
Kullanmadan bu tarz yorumlar yapmayın. Eski mediatek ile şuanki mediatek aynı değil.