Note4-Note5-G4 Hangisi ?

iblu3xyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Beyler note4 note5 ve g4 ten birini seçicek olsanız hangisini seçerdiniz ?
benim kendime göre nedenlerim var mesela note4 kasası büyüklüğü bataryası falan hoşuma giden şeyler note 5 ten 500-600 lira daha ucuz ( Note4 1799- note 5 2400tl) özellik olarak tabiki bir sonraki nesil olduğu için daha üstün ve kasa malzamesi falan arada 600 lira var bence büyük para. herneyse lg g4 te ekranı ve kamerası baya güzel iyi bir kamera.Note4-Note5-G4 Hangisi ?birini seçicek olsanız hangisini seçerdiniz ?

Fiyatlarını da göz önünde bulunduralım ;

NOTE4- 1799TL
NOTE5- 2300-2400TL
G4-1799TL

sımdıden tesekkurler ...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaslar nedenleriyle açıklarsanız daha iyi olur

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Note 5 ya da G4 alırdım.
Note 5 gerek arayüz gerek kalem özellikleri falan çok beğendim. Tek bir olumsuz yanı var batarya değişmiyor.
G4 ise ekranı kavisli deri arka kapak yeni nesil bir telefon.
Tamamen sizin seçiminize kalmış.

iblu3xyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Note 5 ya da G4 alırdım.
Note 5 gerek arayüz gerek kalem özellikleri falan çok beğendim. Tek bir olumsuz yanı var batarya değişmiyor.
G4 ise ekranı kavisli deri arka kapak yeni nesil bir telefon.
Tamamen sizin seçiminize kalmış.

Note4 ü neden elediniz ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Beyler note4 note5 ve g4 ten birini seçicek olsanız hangisini seçerdiniz ?
benim kendime göre nedenlerim var mesela note4 kasası büyüklüğü bataryası falan hoşuma giden şeyler note 5 ten 500-600 lira daha ucuz ( Note4 1799- note 5 2400tl) özellik olarak tabiki bir sonraki nesil olduğu için daha üstün ve kasa malzamesi falan arada 600 lira var bence büyük para. herneyse lg g4 te ekranı ve kamerası baya güzel iyi bir kamera.Note4-Note5-G4 Hangisi ?birini seçicek olsanız hangisini seçerdiniz ?

Fiyatlarını da göz önünde bulunduralım ;

NOTE4- 1799TL
NOTE5- 2300-2400TL
G4-1799TL

sımdıden tesekkurler ...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaslar nedenleriyle açıklarsanız daha iyi olur
para sorun değilse direk note 5 al ama sorunsa g4 de note 4 de alınır kalem,pil ve malzeme önemliyse note 4 değilse g4 al...

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
G4 ten Note 5e geçtim pişman değilim

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu 2 urun icinden tercih siralamasini su sekilde yapmanizi tavsiye ederim;

1- Samsung note 5

2- samsung note 4

3- Lg g4

Eger butceniz yetiyorsa kesinlikle note 5 alin cunku ekran islemci kamera olarak on numara bir cihaz. Batarya olarak da normal bir kullanimda 1 gunu cikarir.

Eger fazla para vermek istemiyorum diyorsaniz note 4 alin. Lg nin son aciklamalarindan sonra g4 alinmaz. Ayrica note 4 un oyun performansi daha iyi.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
G4 biraz sorunluydu duyduğuma göre ama para varsa note 5 yoksa note 4 bence G4 alma.

dieselhazza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direk note 5 al. Bende note 5 var ve pil omru tahminimden daha iyi cikti

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
note 5 al bu ucunden.

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eğer hakikaten para sıkıntısı yok diyosan note 5 i tercih et derim ben de

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Merhaba,

Bu 2 urun icinden tercih siralamasini su sekilde yapmanizi tavsiye ederim;

1- Samsung note 5

2- samsung note 4

3- Lg g4

Eger butceniz yetiyorsa kesinlikle note 5 alin cunku ekran islemci kamera olarak on numara bir cihaz. Batarya olarak da normal bir kullanimda 1 gunu cikarir.

Eger fazla para vermek istemiyorum diyorsaniz note 4 alin. Lg nin son aciklamalarindan sonra g4 alinmaz. Ayrica note 4 un oyun performansi daha iyi.
Üstad bu aralar pek takip edemiyorum merak ettim lg açıklamaları derken neyi kastettiniz ? Varsa bir haber linki paylaşırsan memnun olurum.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Üstad bu aralar pek takip edemiyorum merak ettim lg açıklamaları derken neyi kastettiniz ? Varsa bir haber linki paylaşırsan memnun olurum.

lg g4 deki boot sorunu ciddi bir problem. Sitede de haberi geçildi. Arkadaşımda aynı sorundan gönderdi servise cihazı. Hiç hoş bir durum değil.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Haberlere baktım da tüm cihazları kapsayan ciddi bir sorun. Lg durumu kabullenmiş sorun yaşayanlara ücretsiz tamir sunuluyor ancak benim başıma gelse mecburi tamir ettirip teli değiştiririm. Lg g4 alınmaz dediğiniz gibi.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Haberlere baktım da tüm cihazları kapsayan ciddi bir sorun. Lg durumu kabullenmiş sorun yaşayanlara ücretsiz tamir sunuluyor ancak benim başıma gelse mecburi tamir ettirip teli değiştiririm. Lg g4 alınmaz dediğiniz gibi.

Yani g4 teknik specleri iyi bir model. Ozelliklede ekran, kamera konularinda cok iyi. lg nin tepe modellerinden birinde boyle sacma sapan bir sorunun ortaya cikmis olmasi fiyati her ne kadar uygun olursa olsun insanin icine sinmiyor. O nedenle dusunen arkadaslara pek tavsiye etmiyorum bu olaydan beri. Zaten epi topu 2 tane ust seviye cihazi var onunda biri soguk lehim der gibi uyduruktan birsey sunmuslar. Yazik. Min 1650 tl verilen bir cihaza yakismayan hareketler. Bakalim ilerde v10 da da boyle sorunlar cikcak mi

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Para sıkıntın yoksa Note 5 al tasarımı diğerlerine göre daha iyi G4 e göre kalem avantajıda var. Kamera bakımından Note4 den iyi G4 ilede aynı sayılır. Belki batarya bakımından diğerlerine göre bir tık geride kalabilir.

draqpit42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani g4 teknik specleri iyi bir model. Ozelliklede ekran, kamera konularinda cok iyi. lg nin tepe modellerinden birinde boyle sacma sapan bir sorunun ortaya cikmis olmasi fiyati her ne kadar uygun olursa olsun insanin icine sinmiyor. O nedenle dusunen arkadaslara pek tavsiye etmiyorum bu olaydan beri. Zaten epi topu 2 tane ust seviye cihazi var onunda biri soguk lehim der gibi uyduruktan birsey sunmuslar. Yazik. Min 1650 tl verilen bir cihaza yakismayan hareketler. Bakalim ilerde v10 da da boyle sorunlar cikcak mi
Lg'nin en iyi cihazı lg g2 modeliydi. Kullanıcı kitlesini bu model ile elde etmişti ama g3 ve g4 ile bu kitleyi soğuttu kendinden. Belli bir süre uzak durmak gerek.
Bu arada hesabı yeni açtım diğer hesaba bildirim gelmiyor bendemi sıkıntı var diyerek yeni açtım.