Note3 n900q modeline n9005 anakart uyarmi.?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s7eve7n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s7eve7n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,
Baslikta da belirttiğim gibi elimde n900q note3 marka telefon var malumunuz bu telefonda 4.5 g destegi yok ve bu durumdan cok muzdaripim. Geçen internette gezerken ekrani kirik bi n9005 buldum cuzzi bi miktara telefonu satilaga cikarmislar. 100 150 tl gibi fiyati vardi. Kendime sordum ben bu telefonu alsam (yurt ici kayitli sorunsuz bi n9005) sonra icindeki anakarti benim telefona taksam, Tabi sadece anakart yetmicek bunun sarj soketi anteni kamerasida lazim n9005 ler 4k cekebiliyordu diye hatirliyorum o yuzden benim kamera calismayacaktir. Uzun lafin kisasi kafama takilan tek soru sizce bu is olurmu n900q nun ekrani n9005 e bagladigimizda calisirmi pin soket girisleri aynimidir?
Yorumlariniz için Şimdiden tesekkurler

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Büyük ihtimalle birçok parçası bağlantısı aynıdır. Yalnız işlemi fiziksel imkanlar ele alındığında yapamayacaksın. YAni anakartı kasanın içine yerleştiremeyeceksin.
HEpsini yapsan bile parçalar birbirini görüp işlem yapmayacaktır. :)

s7eve7n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimalle birçok parçası bağlantısı aynıdır. Yalnız işlemi fiziksel imkanlar ele alındığında yapamayacaksın. YAni anakartı kasanın içine yerleştiremeyeceksin.
HEpsini yapsan bile parçalar birbirini görüp işlem yapmayacaktır. :)

Anakartin yapisi ve parcalar birbiriyle aynı diye biliyorum. Kendi n900q telefonunun kulaklik girisi bozulmustu n9005 in parcasini takmistim çalıştı sadece bildirim isiklari calismiyor. Ben sadece kendi telefonumun ekranini kullanacagim uyar diye umut ediyorum