Note II de SMS lerin MMS e Dönüşmesi Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah razı olsun. 1 yıldır bununla cebelleşiyordum. GSM alfabesi bu işi çözdü :)))
:clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yoo kardeş olmadı hiç işime yaramadı hala mmse geçiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncelleme yaptıktan sonra mesaj dili turkçe olmuyor nasıl turkçeye cevırebılırım bılen var öı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmuyor 3 mesaj bitip 4. ye geçince otomatik multimedyaya çeviriyor çıldırıcam...!!!

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
gsm alfabesi veyahut karakter sayısını 5000 çıkarmak sorunu çözmedi bende de (telefon I9070P)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar,

Metin Mesajı Sınırı --> Aradığınız cevap değil. Bu 200 ise, 200 mesaj olunca otomatik silmeye başlar. 5000 yaparak mesaj depolama adetini 5000'e çıkarıyorsun. Ben ESKİ MESAJLARI SİL tik'ini kaldırdım. Otomatikman Metin Mesajı Sınırı devre dışı kalıyor, sen manüel silmedikçe tüm mesajları kaydediyor.

ESAS KONU İSE:
Giriş Modu: GSM ALFABESİ --> Bunu haftasonu bir arkadaşım da bana önerdi. O da ben de böyle çözdük konuyu. Yapamayan arkadaşların sıkıntısı başka olabilir. Belki 1 kişiye gönderirken MMS'e çevirmiyordur da 10 kişiye yazınca MMS'e çeviriyordur. Denemek lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende aynı sıkıntıyı çektim. çözümü mms gönderme yi kapatarak buldum. sınırı aştığında 2 yada 3 mesaja bölüp gönderiyo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 te sms gönderirken smiley koyunca da mms'e dönüşüyor. aynı sorun note II de de var diye biliyorum. peki bunun çözümü ne yardımcı olurmusunuz.:confused1::hammer:

VazgectimSenden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilmeden bilgi paylaşıyorsunuz bu sorunun çözümü : Telefonunuzun Mesajlaşma kısmına giriş yaptıktan sonra Seçenekler kısmından Ayalar menüsüne giriş yapmanız gerekiyor.
Buradan SMS kısa mesaj kısmındaki Giriş modu olarak GSM alfabesini seçmeniz gerekiyor.

Teşekkürler :) Yıllardır çözememiştim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar s3 neo tel var mesaj atarken ifade seciyorum ama mobil ağ istiyor devre dışı diyor baska telefonlara baktım istemiyor bu sorunu nasıl ortadan kaldırırım yardımcı olurmusunuz

M

mrt73

SDN Okuru
vallahi aynı şeyi bende yaşadım mesele şu mesaj uzunluğu 1 kb yi geçmeyecek şekilde ayarlayacaksın başka türlü olmuyor yani multimedya olmasın istiyorsan mesajları kısa ve öz yazacaksın :yes: