Note genpa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
bu gün magazalara baktım internette tek çekim 1799 teknoloji marketlerde note 4

ulusda bir telefon magazasına gittim daha önceden birkaç telefon almıştık genpa garantili note 4 1800 tl
1000 tl nakit verecegim 800 tl si vade farksız 10 taksit olcak sizce nasıl mantıklımı ? genpa garantisi sıkıntı olurmu

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
nakit şuan 1000 liram var o yüzden orayı tercih edemiyorum telefoncu kalan 800 lirayı 10 taksit yapcak fark almadan hb malesef nakit istiyor :D genpa iyi galiba deginizden anladıgım kadarı ile şimdiye dek tüm cihazlarda kendi garantilerini kullandım ondan pek bilmiyorum hangi servis iyidir hangisi kötü

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dostum 1800 fiyatı normal, paralel yerine Samsung garanti tercih etmeni tavsiye ederim. Şuan Teknosa ve media markt ta 1800 TL. Genpa Samsung telefon distribütördür herhangi bir problem çıkmaz. Her Samsung servisini garanti kapsamında kullanabilirsin.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
bu gün magazalara baktım internette tek çekim 1799 teknoloji marketlerde note 4

ulusda bir telefon magazasına gittim daha önceden birkaç telefon almıştık genpa garantili note 4 1800 tl
1000 tl nakit verecegim 800 tl si vade farksız 10 taksit olcak sizce nasıl mantıklımı ? genpa garantisi sıkıntı olurmu

Merhaba,

Samsung note 4 hemen hemen her konuda on numara bir urun. 1750-2000 tl bandinda onerdigim bir urun.

Genpa garatisi konusunda son bikac yil oncesine kadar samsung tr garantili kac urun vardi ki? Nerden ne alsak ya kvk gartili idi yada genpa. Samsung tr olmasa zaten mecburen onlardan alcan.

Ama sana bir onerim olucak. Vatan bilgisayara git oradan note 4 al. Ordaki samsung cihazlari samsung tr garantili yanlis hatitlamiyorsam 1800 tl idi. Simdi diceksin 1000 tl nakitim var 800 tl nerden bulcam? Vatan pc odea bank ile anlasma yapmis kredi kullandiriyor. %1.25 faiz orani ile. Ayrica kredi masrafi ve hayat sigortasi ds yapmadigi icin ekstra odeme yok. Gecen hafta vatandaydim. 1000 tl ye 12 ay takside 40-50 tl faiz istiyor. Bence gayet uygun. Boyle birsey yap. Nasil iyi degilmi?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba,

Samsung note 4 hemen hemen her konuda on numara bir urun. 1750-2000 tl bandinda onerdigim bir urun.

Genpa garatisi konusunda son bikac yil oncesine kadar samsung tr garantili kac urun vardi ki? Nerden ne alsak ya kvk gartili idi yada genpa. Samsung tr olmasa zaten mecburen onlardan alcan.

Ama sana bir onerim olucak. Vatan bilgisayara git oradan note 4 al. Ordaki samsung cihazlari samsung tr garantili yanlis hatitlamiyorsam 1800 tl idi. Simdi diceksin 1000 tl nakitim var 800 tl nerden bulcam? Vatan pc odea bank ile anlasma yapmis kredi kullandiriyor. %1.25 faiz orani ile. Ayrica kredi masrafi ve hayat sigortasi ds yapmadigi icin ekstra odeme yok. Gecen hafta vatandaydim. 1000 tl ye 12 ay takside 40-50 tl faiz istiyor. Bence gayet uygun. Boyle birsey yap. Nasil iyi degilmi?
Genpa'da Samsung tt garantilidir.
Bknz. Ongelmanratkaisu | TUKI | SAMSUNG

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
eğer öyle bir imkan varsa tabi ki degerlendiririm güzel birşey odea bank için vatan içerisinde mi başvuru yapılıyor ? @...Görkem... ? yoksa bankayamı gitmem gerek ?

garanti konusunda bir sıkıntım yok genpa da iyi miş baya eğer fiyat olarak da aynı ise hani vatanda taksit yapamazsam oradan alırım gibi gm 5p bekle diyordun ya düşündüm kuzenimdeki 4g yi inceledim ne bileyim sanki eksik biyşeyler var cihazda 5 de aynı hissi yaşatır gibi geliyor

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798

o zaman güzel ya alırım ben ordan , internette baktım kvk, genpa baya büyükmüş ag olarak saglam yerlermiş daha önce bi nokia 3410 um vardı oda kvk lıydı ama o zamanlar hiç dikkat etmiyormuşum onun garantisinin kvk oludgunu bile bu konuyu açtıkdan sonra gidip bakınca ögrendim

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
eğer öyle bir imkan varsa tabi ki degerlendiririm güzel birşey odea bank için vatan içerisinde mi başvuru yapılıyor ? @...Görkem... ? yoksa bankayamı gitmem gerek ?

garanti konusunda bir sıkıntım yok genpa da iyi miş baya eğer fiyat olarak da aynı ise hani vatanda taksit yapamazsam oradan alırım gibi gm 5p bekle diyordun ya düşündüm kuzenimdeki 4g yi inceledim ne bileyim sanki eksik biyşeyler var cihazda 5 de aynı hissi yaşatır gibi geliyor
Vatandan alacaksan işlem söyle; vatan mağazasına gidiyorsun mağaza içinde banka yetkilileri var, durumu anlatıyorsun su kadar lazım sana sms attırıyorlar kredi sana çıkarsa üzerine araç veya ev varsa mutlaka çıkıyor, sonra evrakları dolduruyorsun 30 dk ya kredi onaylanıyor mağaza içinden çıkmadan urunu alıyorsun kasaya odeobank kredisi ile ödeyeceğini söylüyorsun işlem bu kadar.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bu liste resmi samsung urunlerini tedarik eden firmalarin listesi. Soyle ifade ediyim.

Sen direk samsung tr garantili alirsan tamire samsung un tr servisine gider. Muhatabin samsung tr olur. Ama genpa alirsan cihazin tamire genpa servisine gider.

Mesele alirken almak degil tamir kismi onemli olan. Yoksa o listedekilerin hepsi tedarik konusunda guvenilir. Mesele tamir de ne yapilcagi.

Bak arkadasim lg g4 aldi. Lg tr garantili. Cihazi bozdu servise gonderdi yenisini ginderdiler hic problem cikarmadan. Yeni geleni bozdu tamire gonderdi tekrar sifir gonderdiler. Onuda bozdu yenisini gonderdiler. Tam 3 kez yeni cihaz gonderdiler. Hemde hepsi kullanici hatasi. Ama birinde bile kullanici hatasi demediler. Ben buna bizzat sahidim. O yuzden bizzat firmanin kendi garantisi daha iyi oluyor.

Yabi sen o listede genpa var diye tamirini samsung yapmicak genpa yapcak. Ozel firma sana urunu degistirmemek icin herseyi yapar ;)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Vatan pc den odea bank kredisi icin bankaya gitmene gerek yok. Sen vatana git orada sana bi kart veriyolar onu tc mo ole sms atiyon kredin onaylaniyor kasadan aliyon gidiyon urunu. Borcunuda odeabanka oduyon. Gunumuz faiz oranlarinin %1.40-1.50 lerde oldugunu dusundugumuzde oran baya iyi. Hemde masrafsiz diyor vatan daki eleman.

Gm5plus i hala oneriyorum. Gm4g de sana eksik gelenleri soyliyim. Saf android diye arayuzu begenmedin :) 4g nin kamerasi pekde iyi sayilmaz. Islemci snapdragon 410 ( giris seviye bir islemci) oldugu icin ust seviye oyunlar sikintili. Kasa plastik. Batarya cok iyi degil. Ekran 720 idi galiba.

Gm5plus a bakalim. Arayuz gene saf android. Ona yapcak bisey yok. Ama android n ile arayuz yetenekli olcak bak onu dusun. Islemci bu sefer snapdragon 617 ( orta segment). Oyunlsr artik daha iyi. Bataya 3100 mah. Baya buyuk. Ekran 1080p. Oda guzel. Kasa cerceveleride aluminyum. Ayrica usb typ-c arabirimi var cihazda. Kamera olarakda f2.0 diyaframli 13mp arka, led flashli 13mp on kamera.

Yani gm5plus cok farkli bir urun. 1000 tl bandinda ses getirir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu liste resmi samsung urunlerini tedarik eden firmalarin listesi. Soyle ifade ediyim.

Sen direk samsung tr garantili alirsan tamire samsung un tr servisine gider. Muhatabin samsung tr olur. Ama genpa alirsan cihazin tamire genpa servisine gider.

Mesele alirken almak degil tamir kismi onemli olan. Yoksa o listedekilerin hepsi tedarik konusunda guvenilir. Mesele tamir de ne yapilcagi.

Bak arkadasim lg g4 aldi. Lg tr garantili. Cihazi bozdu servise gonderdi yenisini ginderdiler hic problem cikarmadan. Yeni geleni bozdu tamire gonderdi tekrar sifir gonderdiler. Onuda bozdu yenisini gonderdiler. Tam 3 kez yeni cihaz gonderdiler. Hemde hepsi kullanici hatasi. Ama birinde bile kullanici hatasi demediler. Ben buna bizzat sahidim. O yuzden bizzat firmanin kendi garantisi daha iyi oluyor.

Yabi sen o listede genpa var diye tamirini samsung yapmicak genpa yapcak. Ozel firma sana urunu degistirmemek icin herseyi yapar ;)
Genpa'nim tedarik ettiği cihazı alıp Samsung servisine götürebilirsin, denenmiştir. Detaylı bilgiyi Samsung canlı destekten alabilirsin.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Genpa'nim tedarik ettiği cihazı alıp Samsung servisine götürebilirsin, denenmiştir. Detaylı bilgiyi Samsung canlı destekten alabilirsin.

Resmi tedarikci oldugu icin kendin samsung a gonderirisen dedigin dogru. Ama bozuldugunda kendi tedarikcine gonderirsen kendi tedarikci servisin yapar. Kandin goturmedigin surece samsunga gitmez urun.