Note Edge Türkiye'ye Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Yuh yuuuuuuuuh başka bir şey demiyorum bi samsunga asla bu kadar verilmez hatta herhangi bi telefona verilmez çıldırmayın

HulkOSMANLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel isterse qualcoomun 805 değiş bundan 5 yıl sonraki sürümü olsun genede Allah o parayı verdirtmesin arkadaşlar htc desire eye açın bi bakın 13 mp ön kamera ha snapdragon 805 ha 801 ne fark edecek sadece saaat hızları fark edıyo bunuda gözle fark etmeniz mümkün değil yahu su geçirmez çift hoparlör boomsound dunyanın en ıyı telefon höparlörleri desire eye 1899 2 aya kalmaz 1700 tlye bıle düşer ama bu edge varya 2799 2 ay sonra 2000 tl bu aynı lg nin g flexi gibi olucak kimse bu telefonu almasın benden tavsiye :)

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
türkiye de bir kişinin neredeyse 2 yada 3 aylık maaşı.bu telefonu biri alacak olsa 2-3 ay bedavaya çalışacak.yuh diyorum.başka birşey demiyorum.sağlam telefon yapmazlar.nerede dandik malzeme var onu kullanırlar.bir de 2799 tl fiyat biçerler.rusya da haftaya satışa çıkıyor.22400 rubleden bu fiyatı görünce yuh dedim.durum türkiyede de aynı değil.bu kadar para bir telefona verilmez.verenin de aklı yok derim.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hani böyle kim alırsa aklı yokdur gibi şeyler hoş değil, kim isderse ala bilir, telefon pahalı evet ama kimseyede gelin alın demiyorlar, serbest piyasa.

Bu telefonu nedenini bilemem ama nokianın 5310 telefonuna benzetiyorum, zamanında kenar tuşlarla felan havalı geliyordu ama kullandıkca hemen-hemen herkesde bozuldu takıldı felan, şimdi edge de çok hoş ama uzun deneyim testi lazım bence

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Tipsiz bir cihaz ama hic degilse Snap 805 var.Orasi bir arti.

Lakin,G FLEX'in bir amacı ve havası vardı.Ayrıca bunun kilit tusu solda mi yoksa ustte mi.Bir de o kenari boyle widget olarak mi kullaniyoruz?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yani bi ekran teknolojisi denenmiş bunun için ek maliyetler isteniyor
Ar-ge masrafını çıkarmaları lazım fiyat gayet doğal
En azından s805 ile geliyor Note4 ün exynos sürümü kadar sorun yaşatmaz :dirol:

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Farklı bir telefon. Fiyatı o kadar fazla değil rakiplerinin fiyatını görünce gerçi rakipsiz bir telefon ama.

Snapdragon 805 ile gelmesi çok iyi olmuş.

cleet

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Millet kafayı yemiş sanırım..İphone 3000 TL de kimse pahalı demedi şimdi bu telefona herkes pahalı diye laf atıyor..Bence pahalı değil teknolojisi olmayan bir telefon..Muadili yok şuanda..O yüzden pahalı değil ama aşırı gereksiz..Yani bile bile lades de denmez hani..Şimdi alan 2800 den alacak 2-3 ay sonra alan da 2000 den alacak kesin..En iyisi SDN alsın incelesin biz almış kadar oluruz :thumbup1: