10mustafagulten
Öğrenci
3000 lira bütçem var aklımda redmi Note 9 pro 5g var ama geleceği bile belli değil onun dışında birde note 9s düşünüyorum 5g için beklemelimiyim yoksa 9s mi alayım daha iyi bir telefon önerisi olan varsa buyursun
Note 9S alınmaya değecek telefon değil gel beni dinle git Poco X3 al bana teşekkür edeceksin3000 lira bütçem var aklımda redmi Note 9 pro 5g var ama geleceği bile belli değil onun dışında birde note 9s düşünüyorum 5g için beklemelimiyim yoksa 9s mi alayım daha iyi bir telefon önerisi olan varsa buyursun
realme 7 al3000 lira bütçem var aklımda redmi Note 9 pro 5g var ama geleceği bile belli değil onun dışında birde note 9s düşünüyorum 5g için beklemelimiyim yoksa 9s mi alayım daha iyi bir telefon önerisi olan varsa buyursun
ne iki senesi ya biz 3g yi zor kullanıyoz bu ülkede5g iki seneden önce gelmez bize
Hocam bazı haberlerde adını hatırlamadığım bir ülkeye redmi Note 9 pro 5G koduyla aynı sadece son rakamları farklı olan bir cihaz testte görünmüş haberde bunun 5G olabileceği ama adının değişebileceğine yer verilmiş sizce?9 Pro 5G ülkemize gelmez.
Benim bildiğim kadarıyla Redmi Note 9 Pro 5G Çine özel çıkartıldı.Hocam bazı haberlerde adını hatırlamadığım bir ülkeye redmi Note 9 pro 5G koduyla aynı sadece son rakamları farklı olan bir cihaz testte görünmüş haberde bunun 5G olabileceği ama adının değişebileceğine yer verilmiş sizce?
Realme 7 almanı tavsiye ederim.3000 lira bütçem var aklımda redmi Note 9 pro 5g var ama geleceği bile belli değil onun dışında birde note 9s düşünüyorum 5g için beklemelimiyim yoksa 9s mi alayım daha iyi bir telefon önerisi olan varsa buyursun