2jz-GTE
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 109
Bi arkadaşım ikisinden birini alacak. şimdi note 9s önermek de istemiyorum 4 gb ram ilerde üzerse benden bilmesin. note 9s 128 alamazmış. sizce ne almalı?
Bence Note 9 Pro almalı çünkü 9s modelinde NFC yok ve NFC kullanacagı zaman elinin altında bulunmali ayrıca kamera ve batarya dolum hızı dolarak 9 Pro daha üstün 30 W hizli sarj özelligi varBi arkadaşım ikisinden birini alacak. şimdi note 9s önermek de istemiyorum 4 gb ram ilerde üzerse benden bilmesin. note 9s 128 alamazmış. sizce ne almalı?
Hocam hayırlı olsun Dekanlığa terfi etmişsinizRedmi Note 8 Pro derim. 4gb ram şuan için dahi düşük sayılacak bir değer. 1-1.5 yıl sonra üzer.
Hocam hayırlı olsun Dekanlığa terfi etmişsiniz
İkisi arasında Redmi note 8 Pro.Bütçeyi arttırabilirse Mi Note 10 lite yada Realme 6 Pro da alabilir.Bi arkadaşım ikisinden birini alacak. şimdi note 9s önermek de istemiyorum 4 gb ram ilerde üzerse benden bilmesin. note 9s 128 alamazmış. sizce ne almalı?
Rica ederim hocam bir sonraki hedefim Rektör olmak bunun için 10 bin mesaj sayısına ulaşmak gerekTeşekkür ederim![]()