Genel olarak bakarsak devasa farklar yok. En büyük farkı videoda görebilirsin. Ama yinede fiyat farkı çok olmazsa ikisi arasından s10 almanı öneririm.note 9 mu s10 mu cok fark varmı
S10note 9 mu s10 mu cok fark varmı
S10 çıkınca note 9 fiyatı düşer düşüncesiyle bekledim durdum. Media Markt’ta 5.200’lere düşmüştü.
Şimdi 5.900 oldu...
Biz düşmesini beklerken aksine arttı ?
Bir kaç ay sonra ise Note 10’u bekle denmeye başlayacak ama o da 8000 Tl’den aşağı fiyatla gelmez!
Keşke S10’u beklemek yerine 5200 civarından alsaydım note 9’u.
700-800 Tl az para değil...
İnternette fiyatlar ucuz ama güven sıkıntısı var...
note 9 mu s10 mu cok fark varmı
Elbrus abi bence hiç çekinme netten almak için. Türkiye garantili olsun yeterli. Netten aldığında ek hakların da oluyor. Güven benceS10 çıkınca note 9 fiyatı düşer düşüncesiyle bekledim durdum. Media Markt’ta 5.200’lere düşmüştü.
Şimdi 5.900 oldu...
Biz düşmesini beklerken aksine arttı ?
Bir kaç ay sonra ise Note 10’u bekle denmeye başlayacak ama o da 8000 Tl’den aşağı fiyatla gelmez!
Keşke S10’u beklemek yerine 5200 civarından alsaydım note 9’u.
700-800 Tl az para değil...
İnternette fiyatlar ucuz ama güven sıkıntısı var...
Üstad en üst seviyede telefonlardan bahsediyorsun. İçin rahat şekilde hangisinin şeklini beğeniyorsan onu al derim. Ben olsam S10 alırım örneğin.note 9 mu s10 mu cok fark varmı
Hiç mantıklı degil bencenote 9 dan s10 yada s10 plus a geçmek mantıklı mı ?
note 9 dan s10 yada s10 plus a geçmek mantıklı mı ?
S10 teknik olarak daha iyi ve 1 yıl daha güncelleme alacak ama fiyatına göre bakarsak note 9 daha iyinote 9 mu s10 mu cok fark varmı
Samsung storelarda ikiside aynı fiyatta internetten alınacaksa note 9 alınabilir mağazadan alınacaksa zaten s10 un yanında galaxy buds hediye ediyolar note 9 almanın hiçbir mantığı yokS10 teknik olarak daha iyi ve 1 yıl daha güncelleme alacak ama fiyatına göre bakarsak note 9 daha iyi
Aynen Samsung dan alınacaksa s10Samsung storelarda ikiside aynı fiyatta internetten alınacaksa note 9 alınabilir mağazadan alınacaksa zaten s10 un yanında galaxy buds hediye ediyolar note 9 almanın hiçbir mantığı yok