Aynen bayagı fark var. Sarsıntı yok yani bir kere note 8 de.Gerçekten kamerada çok fark var note 8 resmen ezmiş geçmiş.Hayırlı olsun hocam elinde paralansın![]()
Oneplus5 performansta bir tık daha iyi. 8 gb ram li model o.Antutu yalan söylüyor her zamanki gibi gece çekiminde en iyisi Note 8
Oneplus5 performansta bir tık daha iyi. 8 gb ram li model o.
OO bu olmadı şimdi videolarda sarsıntı ne kadar çok mu? OnePlus 5'deAynen bayagı fark var. Sarsıntı yok yani bir kere note 8 de.
Note 8 demi aldın yuh beAynen bayagı fark var. Sarsıntı yok yani bir kere note 8 de.
Video degil normal resim cekerken. 4k da oneplus gayet iyi eis konusunda.OO bu olmadı şimdi videolarda sarsıntı ne kadar çok mu? OnePlus 5'de
Bende diyordum nerede kaldıNote 8 demi aldın yuh be
Ben yanlış mı görüyorum yoksa son zamanlarda Samsung siyahı tam siyah vermekten vaz geçip green riskini mi göze almış ?Oneplus 5
![]()
Note 8
![]()
Ben yanlış mı görüyorum yoksa son zamanlarda Samsung siyahı tam siyah vermekten vaz geçip green riskini mi göze almış ?
Yani normalde o masa 2 sinin ortası siyahlıkta duruyordu. Samsung dedigin gibi az daha açık çekerken oneplus daha karanlık çekti. Oneplus yazilimi kotu biraz ben normalde google kamerası yükleyip kullanıyordum. Karsılastırma icin kendi kamerasıyla cektim.Ben yanlış mı görüyorum yoksa son zamanlarda Samsung siyahı tam siyah vermekten vaz geçip green riskini mi göze almış ?