Boyut olarak tereddütleriniz var, bu durumda Samsung Galaxy S9 sizin için daha iyi olacaktır.Şuanda note 8 i de biraz araltırdım onunda büyük olduğunu gördüm acaba cebe sığma sorunu yaşarmyım
Note 8 ihtalacci al kullanUzun süredir ios bir cihaz kullanıyorum, biraz sıkıldım açıkcası, biraz android bir cihaz kullanmak istiyorum, sizce Note 8 mi S 9 mu almak daha mantıklı
Hız olarak diyorsan Snapdragon845 li S9 almani tavsiye ederim exynos versiyonundan antutuda 20.000 puan daha fazlaUzun süredir ios bir cihaz kullanıyorum, biraz sıkıldım açıkcası, biraz android bir cihaz kullanmak istiyorum, sizce Note 8 mi S 9 mu almak daha mantıklı
Exynos 9810 da geekbench testinde daha yüksekHız olarak diyorsan Snapdragon845 li S9 almani tavsiye ederim exynos versiyonundan antutuda 20.000 puan daha fazla
AnTuTu da 264.000 snapdragon versiyonu exynos versiyonu 245.000Exynos 9810 da geekbench testinde daha yüksek
Geekbench testinden bahsediyorum antutudan değilAnTuTu da 264.000 snapdragon versiyonu exynos versiyonu 245.000
---- Mesajlar birleştirildi ----
---- Mesajlar birleştirildi ----
anladım bende onda öyle diyorum kardeşGeekbench testinden bahsediyorum antutudan değil
Tamam kardeş?anladım bende onda öyle diyorum kardeş