Note 8 pro'nun MIUI 12 performansi nasil

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Selam arkadaşlar ben MIUI 12 guncelleme si henüz yapmadım güncelleme yapan arkadaşlara sormak istediğim soru şu ilk aldığınız an da ki performans ila MIUI 12 guncelleme den sonraki performansını nasıl buldunuz performansı düştü mü yükseldimi MIUI 12 güncellemesini yapmaya degermi yorumlarınızı bekliyorum

arisvs2000

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Selam arkadaşlar ben MIUI 12 guncelleme si henüz yapmadım güncelleme yapan arkadaşlara sormak istediğim soru şu ilk aldığınız an da ki performans ila MIUI 12 guncelleme den sonraki performansını nasıl buldunuz performansı düştü mü yükseldimi MIUI 12 güncellemesini yapmaya degermi yorumlarınızı bekliyorum
note 8 pro kullanıyorum 1 hafta falan oldu telefonun performansında bi sorun göremedim arada bi takılmalar oluyorda ben alışma süreci diye birşey demiyorum yalnız arada mini oynatıcı sıkıntı çıkartıyor ekranın çok az kısmını kapsaması gerekirken bazen yarısını kaplıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

note 8 pro kullanıyorum 1 hafta falan oldu telefonun performansında bi sorun göremedim arada bi takılmalar oluyorda ben alışma süreci diye birşey demiyorum yalnız arada mini oynatıcı sıkıntı çıkartıyor ekranın çok az kısmını kapsaması gerekirken bazen yarısını kaplıyor
bazende mini oynatıcıya geçmiyor gameturboya gelen yenilikler güzel artık istediğim uyg. oyun oynarken erişim sağlıyorum

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Cihazında sorun yoksa güncelleme yapma derim.Firmalar bir noktadan sonra yeni cihaz satmak için eski cihazları güncelleme ile bozuyor.

sireno52

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Cihazında sorun yoksa güncelleme yapma derim.Firmalar bir noktadan sonra yeni cihaz satmak için eski cihazları güncelleme ile bozuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu anda MIUI 11.0.6 var diğer arkadaşın verdiği bilgiler dogrultusun da bende yüklemeyi düşünmüyorum şu anda performansı çok iyi dertsiz başı ağritmanin anlamı yok çok sağolun

Son düzenleme:

06-ankaralı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşım note 8 kullanıyor. şimdiye kadar sıkıntı yaşamadı. gayet hızlı diyor.
muhtemeln note 8 prodada aynısı olucak