eseroglu964
Öğrenci
ocağın başinda yeni telefon alicam note 8 almayi cok istiyorum ama donma sorunu ortaya çıktı bu çözüldü mü veya ne zaman çözülecek bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim yada çözülecekmi şimdiden teşekkürler
fakat donup kaliyo ondan sonra ya yeniden baslatmaniz gerek yada şarjinin bitmesini falan beklemeniz gerek diyorlardı ciddi bi sorun bu dünya genelinde hemde
senin kinde snapdragon 835 olabilir ve onda varmi bilmiyorum acikcasi 4500 tl verip bu sorunlari yasama istemiyorum o yüzden iyice arastirmam gerekbi kaç aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım dubaiden almıştım.
senin kinde snapdragon 835 olabilir ve onda varmi bilmiyorum acikcasi 4500 tl verip bu sorunlari yasama istemiyorum o yüzden iyice arastirmam gerek
Işık sızması yok ekranın kavisli olmasından kaynaklanan yansıma durumu var.Çok küçük bir şey rahatsız edici değil merak etme.umarım stabile hale getirirler geçen sene ağır bir darbe aldilar bu sene işlerini şansa birakmazlar umarim ayrica ışık sızması hakkında ne düşünüyorsunuz
Hayır.Sadece sağ üst taraftan veya soldan olan var abartılacak bir şey değil.Telefon 10 numara al kullan uzun süre korkmana gerek yok.Teknoloji şans işi kaldı ki bir şey çıktı telefonda Note 8 gibi premium bir telefonun sorununu hemen çözerler merak etme.ama gördüğüm fotoğraflarda sol tarafta var mesela sağda yoktu yada iki tarafta varsa da kesikli kesikli ışık vardi yansima olsa tam ve iki tarafta eşit olmaz miydi
Rica ederiz.HB aracılığı ile alırsan daha ucuza gelir ayrıca alış-veriş kredisi ile faize olmadan ürün bedeli kadar kredi alıp taksitle ödeme imkanı var.Belki ilgini çeker.Teşekkürler yorumlarınız için umarım bi sorun çıkmaz o kadar para verip.
Bence para konusunda sıkıntınız olmaması boşuna gidip pahalıya almanıza sebep olmasın.Aynı ürün, aynı garanti, aynı şartlar hatta daha iyi müşteri hizmetleri.Gidip boşuna 450 TL daha fazla vermeye gerek yok onun yerine kılıf+powerbank alabilirsiniz meselasaolun ama para konusunda pek sıkıntım yok açıkçası bu yüzden vatan computerden olucak tercihim
ocağın başinda yeni telefon alicam note 8 almayi cok istiyorum ama donma sorunu ortaya çıktı bu çözüldü mü veya ne zaman çözülecek bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim yada çözülecekmi şimdiden teşekkürler
Valla bende oyle bir sorun ypk olmadida hic donmaocağın başinda yeni telefon alicam note 8 almayi cok istiyorum ama donma sorunu ortaya çıktı bu çözüldü mü veya ne zaman çözülecek bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim yada çözülecekmi şimdiden teşekkürler