Note 8 donma sorunu çözüldü mü?

eseroglu964

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ocağın başinda yeni telefon alicam note 8 almayi cok istiyorum ama donma sorunu ortaya çıktı bu çözüldü mü veya ne zaman çözülecek bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim yada çözülecekmi şimdiden teşekkürler

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
En fazla 1 2 aya güncellemeyle çözülür. Koskoca Note 8 alıyorsun merak etme illa ki çözerler.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Hiçbir sıkıntısı yokki o ufak tefek problemler çoktan halledildi bile gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

eseroglu964

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
fakat donup kaliyo ondan sonra ya yeniden baslatmaniz gerek yada şarjinin bitmesini falan beklemeniz gerek diyorlardı ciddi bi sorun bu dünya genelinde hemde

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
bi kaç aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım dubaiden almıştım.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bu durum benim s7 edge telefonumda oluyordu
note 8 sadece 2-3 kez yeniden başlatma oldu .resetleme yaptıktan sonra düzeldi.herhangi bir sıkıntı yok

eseroglu964

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
resetledim düzeldisi falan yok bunun 4500 tl verip telefon aliyosun biri diyo kasiyo biri diyo reset biri hicbisi yok diyo bu teknik bir sorun ve napicaklar merak ediyorum soğudum telefondan yeminle

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Bugün itibari ile 873 MB boyutunda çok detaylı stabilizasyon güncellenmesi yayınlandı Oreo da gelirse hiçbir sıkıntısı kalmaz telefonun.

eseroglu964

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
umarım stabile hale getirirler geçen sene ağır bir darbe aldilar bu sene işlerini şansa birakmazlar umarim ayrica ışık sızması hakkında ne düşünüyorsunuz

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
umarım stabile hale getirirler geçen sene ağır bir darbe aldilar bu sene işlerini şansa birakmazlar umarim ayrica ışık sızması hakkında ne düşünüyorsunuz
Işık sızması yok ekranın kavisli olmasından kaynaklanan yansıma durumu var.Çok küçük bir şey rahatsız edici değil merak etme.

eseroglu964

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ama gördüğüm fotoğraflarda sol tarafta var mesela sağda yoktu yada iki tarafta varsa da kesikli kesikli ışık vardi yansima olsa tam ve iki tarafta eşit olmaz miydi

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
ama gördüğüm fotoğraflarda sol tarafta var mesela sağda yoktu yada iki tarafta varsa da kesikli kesikli ışık vardi yansima olsa tam ve iki tarafta eşit olmaz miydi
Hayır.Sadece sağ üst taraftan veya soldan olan var abartılacak bir şey değil.Telefon 10 numara al kullan uzun süre korkmana gerek yok.Teknoloji şans işi kaldı ki bir şey çıktı telefonda Note 8 gibi premium bir telefonun sorununu hemen çözerler merak etme.

eseroglu964

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler yorumlarınız için umarım bi sorun çıkmaz o kadar para verip.

eseroglu964

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
saolun ama para konusunda pek sıkıntım yok açıkçası bu yüzden vatan computerden olucak tercihim

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
saolun ama para konusunda pek sıkıntım yok açıkçası bu yüzden vatan computerden olucak tercihim
Bence para konusunda sıkıntınız olmaması boşuna gidip pahalıya almanıza sebep olmasın.Aynı ürün, aynı garanti, aynı şartlar hatta daha iyi müşteri hizmetleri.Gidip boşuna 450 TL daha fazla vermeye gerek yok onun yerine kılıf+powerbank alabilirsiniz mesela :).

emre__ss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ocağın başinda yeni telefon alicam note 8 almayi cok istiyorum ama donma sorunu ortaya çıktı bu çözüldü mü veya ne zaman çözülecek bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim yada çözülecekmi şimdiden teşekkürler

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum herhangi bir donma sorunuyla karşılaşmadım.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Valla bende oyle bir sorun ypk olmadida hic donma