Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok iyi bir cihaz ama dikkat ettiyseniz note serisi ile s serisi gittikçe yaklaşıyor s4da snapdragon 600 ayardında bir işlemci varken note 3 de 800 ayarındaydı s5 de 801ken note 5 de 808 den güçlü 810 ayarında 5433 vardı Note 5 de S ve note serisi nerdeyse eşitti exynos 7422 diyebileceğimiz hafif oclenmiş bir note 5 vardı amayeni özellikleriyle damga vurduğu için bu kadar önemsenmedi Hatta note serisi önemsizleştirilmeye çalışıldı gibi geldi bana note 5 2700 den girdi S serisindeki rakibi s6 edge plus 3100 gibi bir fiyattan girmişti şimdi s7edgenin kalemlisi gibi bir şey oldu
Baştan sana katılıyorum sana serisi hep daha pahalı olur ama bence note serisi daha iyi s6 edge plus yerine ben note 5 aldım bence note serisi daha stabil daha şık bence ama bu telefonu hem bataryası edge ekran spen felan 3700 den girebilir