Note 7 degisim

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Merhaba yarin gitmeyi dusunuyorum vatana cihazim saglam ama degisim isticem degistirirlermi acaba

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Değiştirirler ilerde sorun olmayacağı belli olmadığı için iade edip veya değişim yapabiliyorsun fakat değişim için beklemelisiniz ikinci parti ürünlerin gelmesini.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Yarin gidip degistircem ufakbi cizik var ben pek sevmem cizik belli olmuyor ama degisim istiyim o arada butun aksesuarlarinida satin alirim

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Bence eylulun sonunda gelir cihazlar o kadar bekletmez

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bence eylulun sonunda gelir cihazlar o kadar bekletmez

Samsungu arayal yeni üretim cihazlar ile ilgini bilgi alabilirsiniz. 1 eylül itibari ile ikinci üretime başlandığını samsung çalışanından duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Iyade etmesemmi 1 ay telefunsuz kalamam zor. Telefonumda sorun yok gibi

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Butun cihazlar sorunlu diye bisey diyolarmi

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Teknoloji sitelerinden alındığı zaman hemen geri iade alınabiliyor.Zaten adamlar durumdan haberdardırlar.Zaten adama neden değiştirmek istediğini söylediğin zaman adam telefonunu değiştireceklerdir.Bi şu GSM'den alınan Note 7'lerin biraz sorunlu olarak değiştirilebiliniyormuş.Ama bana kalırsa sen en iyi telefonun parasını iade al.Ne olur ne olmaz.Hem bugün akşamleyin(7.9.2016) tarihinde iPhone 7 aileside tanıtılacak.Onlara bak.Eğer onları beğenirsende bi daha Galaxy Note 7'ye vermiş olduğun fiyata gidip iPhone 7 ailesinden bir telefon satın alırsın.Benim şahsi fikrim o telefona daha güvenemem.Allah göster misin Samsung tamir olsa bile şans ya yine bi olay olur,bu sefer kafana başka bi sorun takılır.Bu da benden bir tavsiye.Yine karar verecek olan sizsiniz. :)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
6s sikildimgim icin note7 aldim apple 7s cikana kadar almayi dusunmem note 7 den sikilirim 1 sene sonra ozaman 7s alirim

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Kucuk ekran baydi beni artik 7 plus da cok pahali olur. Note7 sevdim tabi su patlama zimbirtisi cikmasa super olurdu

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Yani iPhone 7 Plus'ın fiyatının şuanki Türkiye fiyatlandırılmasıyla aynı olacakmış herhalde.Valla sizin tercihiniz.Diyorsunuz ki ben iPhone 7s çıkana kadar iPhone kullanmayacağım,size tavsiyem yine Samsung'dan S7 ailesi olur.Eğer sizin işinize S-Pen'i günlük hayatınızda çok önemli bir rol oynamıyorsa,Irıs tarayıcısı olmasada olur ben parmak iziylede idare ederim diyorsanız ise Samsung Galaxy S7 veya S7 Edge öneririm.Hem Note 7'ler gibi suyada dayanıklı.Hem kaç milyon adet sattı,şuana kadar hiçbir sorunuda çıkmadı.Note 7 değilde Samsung Galaxy S7 veya S7 Edge almanızıda öneririm.