Note 7 Arayüzü S7 Kurmak (Yardım)

kaancang1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam millet,
S7 arayüzünden biraz sıkıldığım için note 7 arayüzünü s7 ye kurmak istiyorum .Telefonumda root yok ve bu işlemi rootsuz halletmek istiyorum. Biraz araştırma sonucunda xda devolpersta note 7 arayüzünün export edildiğini gördüm . Kurulumla ilgili pek birşey yazmamışlar. Sadece apk linkini vermişler ve sürümü yazmışlar indirdip telefona kurmaya çalıştığım zaman uygulama kurulamadı hatası alıyorum. Aranızdan böyle birşey deneyen veya çözümünü bilen var mı ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20161014-180703.png
    Screenshot_20161014-180703.png
    63.9 KB · Görüntüleme: 339

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selam millet,
S7 arayüzünden biraz sıkıldığım için note 7 arayüzünü s7 ye kurmak istiyorum .Telefonumda root yok ve bu işlemi rootsuz halletmek istiyorum. Biraz araştırma sonucunda xda devolpersta note 7 arayüzünün export edildiğini gördüm . Kurulumla ilgili pek birşey yazmamışlar. Sadece apk linkini vermişler ve sürümü yazmışlar indirdip telefona kurmaya çalıştığım zaman uygulama kurulamadı hatası alıyorum. Aranızdan böyle birşey deneyen veya çözümünü bilen var mı ?
uyumsuz kardeşim. Snapdragon versiyonu ile uyumludur.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
S7 ve Note5 kullanıcıları Note 7 arayüzüne göz dikmiş durumda. Samsung hiç bir açıklama yapmadı bu konuda. Note 5 kullanıcısı olarak ihtimal vermiyorum.