Note 5 yuva baglandi hatasi

aykut9406

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 aylık note 5 telefonum 2 gün önce durduk yere yuva baglandi hatasi vermeye başladı telefon elimdeyken şarj oluyor görünüyor ve ekran gökkuşağı gibi yeşil mavi sarı renklere bürünüyor acayip şekilde sesler çıkartıp elimde titreşime geçiyor bunların hepsi durduk yere oldu sadece 1 hafta boyunca orijinal şarj aletimi kaybettiğim için note 3 şarj aleti kullandım bi de ilk aldığıma kıyasla daha yavaş şarj oluyor telefonu bazen açıp kapattığımda şarj göstergesinde ciddi azalmalar veya çoğalmalar oluyor hatanın nerden kaynaklandığını bilen varsa lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkür eder keyifli forumlar dilerim..

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
1 aylık note 5 telefonum 2 gün önce durduk yere yuva baglandi hatasi vermeye başladı telefon elimdeyken şarj oluyor görünüyor ve ekran gökkuşağı gibi yeşil mavi sarı renklere bürünüyor acayip şekilde sesler çıkartıp elimde titreşime geçiyor bunların hepsi durduk yere oldu sadece 1 hafta boyunca orijinal şarj aletimi kaybettiğim için note 3 şarj aleti kullandım bi de ilk aldığıma kıyasla daha yavaş şarj oluyor telefonu bazen açıp kapattığımda şarj göstergesinde ciddi azalmalar veya çoğalmalar oluyor hatanın nerden kaynaklandığını bilen varsa lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkür eder keyifli forumlar dilerim..
Servise git hemen

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Sorunun yazilimsal olup olmadigini anlamak icin ayarlar menusundeki gerekli alt sekmeden fabrika ayarlarina sifirladiniz mi ?

LGTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servise gitmen daha mantıklı yazılımsal bir hata olarak gözükmüyor.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708

Servise ver hatta değişim işte sıfırı ile

aykut9406

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format attım sadece ama ondan sonra yine ayni telefon elimde 1 saat dursun o hatayı veriyor acaba note 3 şarj aletimi sokete bi zarar verdi onu merak ediyorum çünkü zor girip çıkıyordu yuva baglandi ne demek onu anlamadım daha

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Format attım sadece ama ondan sonra yine ayni telefon elimde 1 saat dursun o hatayı veriyor acaba note 3 şarj aletimi sokete bi zarar verdi onu merak ediyorum çünkü zor girip çıkıyordu yuva baglandi ne demek onu anlamadım daha
Note 3 sarj aleti sokete zarar vermesi normal.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kullanici hatasi derler. Cunku note 3 sarj soketi ile bu farklı

aykut9406

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce sorun o sarj aletini kullandığım için mi Baş gösterdi

aykut9406

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ne yapmam lazım yeni aldığım şarj aletiyle şarj oluyor ama eskiye göre biraz yavaş gibi geldi bana o hatayı da dün akşam dan beri vermedi sizce hemen servise goturmelimiyim yoksa bi süre daha bekleyim mi bide servise götürünce ne diycem

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Peki ne yapmam lazım yeni aldığım şarj aletiyle şarj oluyor ama eskiye göre biraz yavaş gibi geldi bana o hatayı da dün akşam dan beri vermedi sizce hemen servise goturmelimiyim yoksa bi süre daha bekleyim mi bide servise götürünce ne diycem
Servise gotur caktirma:) eger note 3 le sarj ediyorum dersen bariz kullanici hatasi kabul edilir

aykut9406

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah kardeşim ben şarj aletinden yapmamıştır diye düşünüyordum ama dediğin gibi o yapmış galiba ondan önce bişey yoktu telefonda bi kaç gün bekleyip servise götüreyim en iyisii

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Eyvallah kardeşim ben şarj aletinden yapmamıştır diye düşünüyordum ama dediğin gibi o yapmış galiba ondan önce bişey yoktu telefonda bi kaç gün bekleyip servise götüreyim en iyisii
Aynen oyle note 3 ucu 3.0 usb note 5 2.0 biliyorum

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ekran ayarlarına girip bakarmisin hayal modu aktif mi diye.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Garantiye vermelisin üretim hatası. Yenisini talep et.

aykut9406

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran ayarlarına girip bakarmisin hayal modu aktif mi diye.

Baktım kardeşim kapalı onla bi alakası yok ama yuva baglandi dediği zaman ekran renk cümbüşü oluyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki garantiyle uğraşmadan nasıl halledebilirim bu sorunu en az 10 15 gün telefonsuz kalacam

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Telefonunu yedekle en son yazılımı tekrar kur yine sorun devam ederse anakart ile ilgili problemin var.

aykut9406

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu şimdi şarja takıyorum genelde şarj olurken sorun oluyor bide şarjdan sonra o hatayı veriyor hadi hayırlısı gözlemlerimi yazacam batarya dolduktan sonra ne de olsa soketin çalışmama gibi bi durumu yok zamanla düzelecek bişeydir umarım. .

aykut9406

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu 17:37 de şarja taktım %33 dü saat 18:15 de baktım %54 olmuş kapatıp açtım %69 olmuş sizce ne yapmalıyım telefonun bi tane sorunu yok herşeyi sıkıntı yapmaya başladı garantiye versem değişim istesem sonuç ne olur ankara da yaşıyorum başarı teknik servisine verecem bide kaç günde sorunu duzeltirler lütfen yardım edin

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Telefonu 17:37 de şarja taktım %33 dü saat 18:15 de baktım %54 olmuş kapatıp açtım %69 olmuş sizce ne yapmalıyım telefonun bi tane sorunu yok herşeyi sıkıntı yapmaya başladı garantiye versem değişim istesem sonuç ne olur ankara da yaşıyorum başarı teknik servisine verecem bide kaç günde sorunu duzeltirler lütfen yardım edin
Git ver servise su aleti:)

S

Süleyman sarioz

SDN Okuru

Selam kardeşim bende de aynı sorun var 0546 203 57 03 numaram. Rica etsem aramisin

Musa1998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni sorunu bende yaşadım. Cihaz rengarenk oluyor. Cihaz A8 samsung. Akliniz varsa orjinal sarj aletine zarar vermeyin. Baska sarj aletleri kullanmayin. Orjinalini kullanin. Benim sarj aletim bozuldu. Bende yeni sarj aleti aldim. Samsungun orjinal tipatip ayni sarj aletini. Ama nafile ilkinin yerini nirebir tutmuyo. Cihaz 4-5 saat sonra sizin dediginiz sorunla karsilasti. Nemde bu yaziyi sizin sayenizde yaziyorum. Cihazi kapatip power tusu + orta gobek tusu+ses acma tusu ile acin yani format atin. Eğer cihazınıza yeni bir rom kurduysanız öncelikle cihazı şarjı %100 olana kadar şarja takın ve tam dolduktan 10 dakika sonra şarjdan çıkarın. Tuşlar bölümünden “*#0228#”ı tuşlayarak “Battery Status” bölümünü açın ve alt taraftaki “Quick Start” butonuna basın. şarjınızın biraz inmiş olması gerek. Tekrar %100’e kadar şarj edin ve yukarıdakiişlemleri tekrarlayın ta ki “Quick Start”a basmanıza rağmen şarjınız %100’de kalana kadar. Hadi saglicakla.