Note 5 Surround Ses Modu Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Note 5 Surround Ses Modu Çıktı!

Galaxy Note 5 modeli için Surround Sound modu geliştirildi. Bu mod sayesinde cihazın hoparlöründen daha yüksek seviyede ve Surround kalitede ses çıkışı sağlayabilirsiniz.

Galaxy Note 5'e mod veya ROM yüklemeyi düşünüyor musunuz?

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gerçekten merak ediyorum da yaşın 20 nin altında değil mi?
Siz onu geçinde sizin şu fanboy durumlarınız ve üyelere yaptığınız bu tarz çirkin konuşmalar eski bi moderatöre yakışmıyor
Konuya gelirsek Samsung eğer Surround ses desteğini donanımsal olarak koyup da bunun yazılımsal kısmını yapamadıysa cidden büyük sorun bu iş HiRes Audio ses çipi koyupta yazılımsal olarak desteklememek gibi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Onu bilmemde sizin şu fanboy durumlarınız ve üyelere yaptığınız çirkin konuşmalar eski bi moderatöre yakışmıyor
Konuya gelirsek Samsung eğer Surround ses desteğini donanımsal olarak koyup da bunun yazılımsal kısmını yapamadıysa cidden büyük sorun bu iş HiRes Audio ses çipi koyupta yazılımsal olarak desteklememek gibi

ben mi fanboyum? her samsung konusunun altına ergence yorum atan ben miyim? :)

Reaksiyon puanı
16,128
esas fanboy 2hafta uçuş kazandı [MENTION=214534]gör[/MENTION]t pardon [MENTION=465243]GORT[/MENTION]...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hahahahha :D :D

eski moderatör olmamın konuşmayla bir alakası yok :) ayrıca olay seni aşağılamak filan değildi sen öyle anladın. yaptığın yorumları göz önünde bulundurarak yaşının 20'nin altında olduğunu tahmin ettim ve bunu sormuştum sadece :)

Ayrıca ses için donanımın yanında yazılımda önemlidir. Ne tür bir cihaz kullanıyorsun bilmiyorum ya da mod yükleme ile ilgileniyor musun bilmiyorum ama bu tarz modların yüklenince fark yarattığını görürsün