Arkadaşlar telefonumun güvenliğini desen olarak ayarladım. Şimdi ise parmak izine dönmek istiyorum fakat daha önce koyduğum şifreyi soruyor parmak izine girdiğimde. Nasıl önceki koyduğum şifreyi kırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
telefona hard reset atarak yaparsın ama içindeki tüm bilgiler silinir o yüzden yedeğini al....Arkadaşlar telefonumun güvenliğini desen olarak ayarladım. Şimdi ise parmak izine dönmek istiyorum fakat daha önce koyduğum şifreyi soruyor parmak izine girdiğimde. Nasıl önceki koyduğum şifreyi kırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Onceki sifreyi soruyor derken hangi sifreyi soruyor biraz daha aciklayici yazarsan...Arkadaşlar telefonumun güvenliğini desen olarak ayarladım. Şimdi ise parmak izine dönmek istiyorum fakat daha önce koyduğum şifreyi soruyor parmak izine girdiğimde. Nasıl önceki koyduğum şifreyi kırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Sifreyi unuttuysaniz recovery moda alip wipe cache ve wipe dalvik yapip reboot deyin.Parmak izi koyarken yedek şifre istiyor parmak izin uyumazsa şifreyi giriyorsun. O zaman yedek şifre girmiştim şimdi de parmak izini seçince yine onu istiyor.
Cok onemli bilgileriniz yoksa yedekle sifirla bolumuden cihazi sifirlayin en basit yontem bu...Kimsenin bulamayacağı birşey olsun dedim kendimde bulamıyorum![]()
Bir yolunu bulursam sizede söylerimBende unuttum o şifreyi, bazen başkaları parmak izi deneyince şifre kısmına geliyor dolayısıyla onu bilmediğim için hep sallıyorum sonra mail adresini istiyor anca o zaman açabiliyorum kılıtlenince, şifreyi, nereden bulucam hiç bilmiyorum![]()
Valla iyi olur yoksa ben yeni güncelleme geldiğinde yedek alıp komple cihazı sıfırlayacağım şifre yüzündenBir yolunu bulursam sizede söylerim![]()
Bir cozum bulabildin mi ?Bir yolunu bulursam sizede söylerim![]()
Bir kaç kez yanlış şifre girmeyi deneyin, belli bir süreden sonra Google hesabınızla giriş yapmanızı isteyecektir. Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra parmak izi tarayıcısı devreden çıkacak, tarayıcıyı kullanmak isterseniz ayarları baştan yapmanız gerekecek.Maalesef aramadagım hala
parmak izi devreden çıkmıyor ben daha önceden denedim bende çıkmadı ama yinede denesin.Bir kaç kez yanlış şifre girmeyi deneyin, belli bir süreden sonra Google hesabınızla giriş yapmanızı isteyecektir. Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra parmak izi tarayıcısı devreden çıkacak, tarayıcıyı kullanmak isterseniz ayarları baştan yapmanız gerekecek.
Bide bu yontemi denermisin..