Note 5, koyduğum şifreyi nasıl kırabilirim?

hatice01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumun güvenliğini desen olarak ayarladım. Şimdi ise parmak izine dönmek istiyorum fakat daha önce koyduğum şifreyi soruyor parmak izine girdiğimde. Nasıl önceki koyduğum şifreyi kırabilirim yardımcı olabilir misiniz?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar telefonumun güvenliğini desen olarak ayarladım. Şimdi ise parmak izine dönmek istiyorum fakat daha önce koyduğum şifreyi soruyor parmak izine girdiğimde. Nasıl önceki koyduğum şifreyi kırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
telefona hard reset atarak yaparsın ama içindeki tüm bilgiler silinir o yüzden yedeğini al....

uzman47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onceki sifreyi soruyor derken hangi sifreyi soruyor biraz daha aciklayici yazarsan...

hatice01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Parmak izi koyarken yedek şifre istiyor parmak izin uyumazsa şifreyi giriyorsun. O zaman yedek şifre girmiştim şimdi de parmak izini seçince yine onu istiyor.

uzman47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Parmak izi koyarken yedek şifre istiyor parmak izin uyumazsa şifreyi giriyorsun. O zaman yedek şifre girmiştim şimdi de parmak izini seçince yine onu istiyor.
Sifreyi unuttuysaniz recovery moda alip wipe cache ve wipe dalvik yapip reboot deyin.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ayarlar 'dan fabrika ayarlarına çevirin. diğer şeyler ile uğraşmayın

tunahan741

Asistan
Reaksiyon puanı
0
parmak izi var diye şifreyi sallama dostum
unutmayacağın birşey yap

hatice01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimsenin bulamayacağı birşey olsun dedim kendimde bulamıyorum :)

hatice01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sürü program ve şifre var.. Yapabilirsem bi yöntemi varsa yapıcam yoksa mecburen yeniden kurucam

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bende unuttum o şifreyi, bazen başkaları parmak izi deneyince şifre kısmına geliyor dolayısıyla onu bilmediğim için hep sallıyorum sonra mail adresini istiyor anca o zaman açabiliyorum kılıtlenince, şifreyi, nereden bulucam hiç bilmiyorum :)

hatice01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende unuttum o şifreyi, bazen başkaları parmak izi deneyince şifre kısmına geliyor dolayısıyla onu bilmediğim için hep sallıyorum sonra mail adresini istiyor anca o zaman açabiliyorum kılıtlenince, şifreyi, nereden bulucam hiç bilmiyorum :)
Bir yolunu bulursam sizede söylerim ;)

uzman47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef aramadagım hala
Bir kaç kez yanlış şifre girmeyi deneyin, belli bir süreden sonra Google hesabınızla giriş yapmanızı isteyecektir. Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra parmak izi tarayıcısı devreden çıkacak, tarayıcıyı kullanmak isterseniz ayarları baştan yapmanız gerekecek.
Bide bu yontemi denermisin..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bir kaç kez yanlış şifre girmeyi deneyin, belli bir süreden sonra Google hesabınızla giriş yapmanızı isteyecektir. Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra parmak izi tarayıcısı devreden çıkacak, tarayıcıyı kullanmak isterseniz ayarları baştan yapmanız gerekecek.
Bide bu yontemi denermisin..
parmak izi devreden çıkmıyor ben daha önceden denedim bende çıkmadı ama yinede denesin.