- Reaksiyon puanı
- 4
Note 5 almayı düşünüyorum ondan daha iyisini bulabilir miyim?
Fiyatı 2.349 tl Vatan dan alıcam
Ondan daha iyisi tabi ki var ama senin kullanımına uygun mu bilemem...Note 5 almayı düşünüyorum ondan daha iyisini bulabilir miyim?
O zaman note 5 alınır ithalatçı garantili uygun fiyataHafıza kartı önemsiz benim için,olmasada olur diyebiliceğim bir özellik.
Hafıza kartı önemsiz benim için,olmasada olur diyebiliceğim bir özellik.Note 5 almamak için bence tek sebep hafıza kartı desteği olmaması. Bu senin için önemli değilse Note 5 güzel bir telefondur.
Hayır, teşekkürler.Ondan daha iyisi tabi ki var ama senin kullanımına uygun mu bilemem...
Samsung Galaxy S7 (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
ithalatçı düşünmüyorumO zaman note 5 alınır ithalatçı garantili uygun fiyata![]()
hayır teşekkürler.2.350 tl ye alıcaksan hepsiburada da s7edge alırsın ithalatçı garantili firmasıda yine hepsiburada 250 tl ekstra vermiş olursun
sormak istediğim birkaç soru var cevaplarsan sevinirim.Lg v10 kullanıcısıyım tavsiye ederim bu fiyat bandında
Yoğun kullanımda batarya sıkıntılı ama günü çıkarıyor, lg nin arayüzü herkesin bildiği gibi gayet akıcı ve seri , kameralara gelince 16mp arka kamera harika işler çıkarıyor çift ön kamera ise şaşırtacak derecede sizi tatmin edecektirsormak istediğim birkaç soru var cevaplarsan sevinirim.
ilk olarak batarya durumu nedir ? 1 günü kurtarır mı yoksa günde 2-3 kez şarja bağlı mı yaşamak zorundayız
kamerası nasıl , aynı şekilde arayüz akıcılık nasıl ?
Gün içinde 1-1,5 saat internet kullanımı (sözlükler forumlar vs) 1 saat sosyal medya instagram snapchat youtube gibi 30-40 dk oyun ve 30 dk kadar telefon görüşmesinde ne kadar şarj tüketir ?Yoğun kullanımda batarya sıkıntılı ama günü çıkarıyor, lg nin arayüzü herkesin bildiği gibi gayet akıcı ve seri , kameralara gelince 16mp arka kamera harika işler çıkarıyor çift ön kamera ise şaşırtacak derecede sizi tatmin edecektir
Büyük ihtimal Note 5 . TeşekkürlerNote 5 almamak için bence tek sebep hafıza kartı desteği olmaması. Bu senin için önemli değilse Note 5 güzel bir telefondur.
Tamamını tüketecektir ben şarj cihazı ile dolaşıyorum ama %15 ten sonra şarj a takıyorumGün içinde 1-1,5 saat internet kullanımı (sözlükler forumlar vs) 1 saat sosyal medya instagram snapchat youtube gibi 30-40 dk oyun ve 30 dk kadar telefon görüşmesinde ne kadar şarj tüketir ?
Bende powerbank almayı düşünüyorum ama herzaman yanımda taşıyamam o yüzden pil durumu biraz sıkıntı v10 da.Tamamını tüketecektir ben şarj cihazı ile dolaşıyorum ama %15 ten sonra şarj a takıyorum
Kutudan çıkınca yaklaşık %50 civarı dolu oluyor tavsiye edilen durum şarjı tamamen bitirip kapalı tam dolum ben bunu uygulamadım ama pil kalibrasyonu için daha sonra tamamen bitirip şarj ettimBende powerbank almayı düşünüyorum ama herzaman yanımda taşıyamam o yüzden pil durumu biraz sıkıntı v10 da.
Bu arada yeni alıcağım için doğru şarj etme yöntemlerini uygulamak istiyorum pile zararı olmaması için bildiğin birkaç tane varmı ?
tamamdır sağolKutudan çıkınca yaklaşık %50 civarı dolu oluyor tavsiye edilen durum şarjı tamamen bitirip kapalı tam dolum ben bunu uygulamadım ama pil kalibrasyonu için daha sonra tamamen bitirip şarj ettim