Note 4'e Android 5.0 Gelmeyecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kısaca önlem almışlar diğer markalar kullansın veya samsung'un diğer telefonları 5'i kullanıcak hatalar tespit edilicek ona göre düzeltme yapılıp stabil sürüm gibi 5.0.1 yayınlanıcak tahminimce.

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
3 aralıktan beri note 4 kullanıyorum en son sürüm olarak 4.4.4 yüklü ve bu halde bile telefon eski sürümlere göre gayet hızlı ve stabil duruyor.S3 kullandığım zamanlar aşırı kasmalar ve donmalar mevcuttu fakat note 4'te bu sonrunları ortadan kaldırmışlar :)

Reaksiyon puanı
10,315
iyi de ne zaman?
bi de tarih verselerdi iyi olacaktı...
zannımca bu ocak ayını bulacaktır.
hatta ocak ayının sonlarına yakın verilebileceğini düşünüyorum.
sabırsızlıkla bekliyorum.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Daha iyi olmus 5.0 da bazı hatalar mevcuttu 5.0.1 ile biraz da olsa giderildi sanırım.

HulkOSMANLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta artık ben mi samsungun ters tarafına geldim yoksa o mu benim bilemiyorum ama note 3 ten sonra töbe dedim ilk samsungtan sonra o nasıl bir şarj bitişidir sabahtan öğlene dayanmaz,dokunmatiğin basmadığı başka kullanıcılarda çeşitli çeşiti şeyler var note 4 de iyi diyorlar ama samsungun kaderi kasmaya meyilli bak şimdi htc en sonunda telefonlarını düzeltti htc one m8 bi tek kamerası s5 kadar iyi çekmeyebilir ama o ses o metal kasa yetiyor diyorum bu arada htc desire eye çıkmış tamamen kusursuz boomsound su geçirmez m8 ıle aynı özellıklerde bı tık önde bı bataryası 2400 onuda yazılım optimizasyonuyla gene uzun ömürlü yapmışlardır bu telefona geçicem bide metal kasa olaydı :D zaten lolipopta çok sorunu çözmüşler ama htcde sorunsuz olan yazılım ıle mükemmel olucak ama samsungta sadece sorunlu ibaresi sorunsuz olarak yer değiştiricek hiç bi zaman mükemmel olmayacak olmadıda tartışma çıkmasın arkadaşlar bu benim kendi deneyimimlerim bana kalsa su htc şu bir kaç eksiğiini kamera gibi halletse dünyanın en mükemmel telefonu htc iphone falan halt etmiş stewee jobs bile diyo bizim işimiz yazılım dıyo o çekirdek falan bahane neyse :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
1 haftaya kadar gelmezse daha da gelmesin zaten :D

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yazılımı hızlı vermesi önemli değil önümüzdeki haftalarda üç aşağı beş yukarı hepsi zaten 5.0 ı dağıtmış olacak burada önemli olan yazılım stabil ve hatasız olması açıkçası bu konuda da Samsung a pek güvenmiyorum :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefona 5.0.1 güncellemesi yaptim şimdilik tek sorun arama geldiği zaman ses karşi tarafa gitmiyor bakalım daha neler olacak