NOTE 4 Uygulama Silme ve Hafıza Sorunu

emre78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Note 4 e Modern Combat 5 indiriyordum. Telefonda 1,5 GB alan vardı ve oyunda 850 mb. Ama %15 kalmışken yeterli alan yok, uygulama kaldırın diye uyarı geldi. Yani oyun inmedi ama hafızaya baktığımda oyun inmiş gibi yer azalmıştı. Sonra ben 'dosyalarım>android>obb>MC5' klasörünü sildim. Klasör 830 mb dı. Sonra hafızaya tekrar baktığımda herhangi bi artış olmamıştı. Yardımlarınızı bekliyorum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Note 4 e Modern Combat 5 indiriyordum. Telefonda 1,5 GB alan vardı ve oyunda 850 mb. Ama %15 kalmışken yeterli alan yok, uygulama kaldırın diye uyarı geldi. Yani oyun inmedi ama hafızaya baktığımda oyun inmiş gibi yer azalmıştı. Sonra ben 'dosyalarım>android>obb>MC5' klasörünü sildim. Klasör 830 mb dı. Sonra hafızaya tekrar baktığımda herhangi bi artış olmamıştı. Yardımlarınızı bekliyorum.
kardeşim muhakkak alan yoktur başka sebebi yoktur sanmıyorum telefonu kapat aç tekrar dene önbellekleride sil hafıza bölümünden mc5 klasörünü silfigine emin ol sildiysen yer açılır muhakkak....

emre78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun hafızası zaman geçince eski haline geldi. Şuan tekrar 1.5 gb gözüküyor.