S6 EdgeSamsung değil mesele ekran Kırıldı ayrıca başka sıkıntılarda var
S6edge pili çar çabuk bitiyor, note4 ten sonra arkadaş hayal kırıklığı yaşsr diye düşünüyorum. Maddi durum el veriyorsa yeni note cihazını bekle yok bütçem 2300 filan diyorsan note5 hala alınabilecek çok iyi bir cihaz. 2000 tl ye araştırırsan çoğu yerde satılıyor.S6 Edge
Doğrudur. S6 sadece pil tarafı üzerS6edge pili çar çabuk bitiyor, note4 ten sonra arkadaş hayal kırıklığı yaşsr diye düşünüyorum. Maddi durum el veriyorsa yeni note cihazını bekle yok bütçem 2300 filan diyorsan note5 hala alınabilecek çok iyi bir cihaz. 2000 tl ye araştırırsan çoğu yerde satılıyor.
Note 5 iyi telefondur note serisinden devam et bence bozma...Note 4 kullanıyorum satmak istiyorum en iyi telefon hangisi ne almalıyım note 5 önerirmisiniz
s7 veya s7 edge ye geçebilirsin samsung tarafındaNote 4 kullanıyorum satmak istiyorum en iyi telefon hangisi ne almalıyım note 5 önerirmisiniz
Hala mı ? Daha iyisi çıktı mı ki biz almadık. S6 edge plus almanızı öneririm ekran boyutu note 5 ile aynı olmasına rağmen note 5 den daha iyi bir batarya ömrü sunuyor edge ekranı o ekran boyutunda işlevselliğini yitiriyor bir yerde ama telefon çok şık ve youtubeda video film felan izliyorsanız elinizin içinde ekran var çerçevesiz note 5 te de çerçeve yok neredeyseS6edge pili çar çabuk bitiyor, note4 ten sonra arkadaş hayal kırıklığı yaşsr diye düşünüyorum. Maddi durum el veriyorsa yeni note cihazını bekle yok bütçem 2300 filan diyorsan note5 hala alınabilecek çok iyi bir cihaz. 2000 tl ye araştırırsan çoğu yerde satılıyor.
note 4 den 5 e geçmene gerek yok bu yüzden note 7 yi bekle....Note 4 kullanıyorum satmak istiyorum en iyi telefon hangisi ne almalıyım note 5 önerirmisiniz