mehmetulu4444
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar note 4 gece fotoğraf çekiminde kırmızı göz problemi var. Kırmızı gözü nasıl engellerim
genelde flaş patladıgında yada yansıma oldugunda oluyor farklı açılardan çek flaş kullanma gerekmedikçe...Arkadaşlar note 4 gece fotoğraf çekiminde kırmızı göz problemi var. Kırmızı gözü nasıl engellerim
Evet flaş patladığında oluyor aynı ortamda lg g3 le çeklilen resimlerde sorun yokgenelde flaş patladıgında yada yansıma oldugunda oluyor farklı açılardan çek flaş kullanma gerekmedikçe...
Sebep ne olabilirBende note 4 te öyle bir sorun olmamıştı. Kırmızı gözü otomatık engelliyordu telefon.
Kamera gündüz çekimlerinde nasıl ? Herhangi bir olumsuz durumla karşılaştın mı ?Sebep ne olabilir
Gundüz çekimleri sorunsuz ama gece flas patlayan resimlerde kırmızı göz sorunu varKamera gündüz çekimlerinde nasıl ? Herhangi bir olumsuz durumla karşılaştın mı ?
Kamera mesafesı ne kadar ? Çok mu yakın çok mu uzak ? Örneğin 2 metre mı 3 mü yoksa yakın bir mesafe mi ?Gundüz çekimleri sorunsuz ama gece flas patlayan resimlerde kırmızı göz sorunu var
Evet fotoğraf düzenleyicide göz icin filitre var ama ozamanda resim kalitesi daha düşük oluyor.Samsung un standart photo Editörün de kırmızı Göz için bir filtre vardı tabi ben note 4 kullanmıyorum ama sen fotoğraf düzenleyicisini bir kurcala bence.
Düzenleme yapmaya gerek kalmadan sorunun giderilmesi mümkn değil sanırımDüzenleme yapacaksan facetune programını satın al. FaceTune üzerine bir program görmedim ben. Androidde 25 kuruşa almıştımiOS ta 8 TL:crying:
Bende kırmızı göz hiç olmadı gece çekimide yapmıştım.Düzenleme yapmaya gerek kalmadan sorunun giderilmesi mümkn değil sanırım
Lolipopta sorun olabilirmiBende kırmızı göz hiç olmadı gece çekimide yapmıştım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Dolayısıyla çözümünü bilmiyorum şuanlık.
Sanmam benim cihazımda da Lolipop kuruluydu.Lolipopta sorun olabilirmi
Google kamerayi deneyeceğim yarın teşekkler ilginiz içinSanmam benim cihazımda da Lolipop kuruluydu.
lg g3 de çift tonlu flaş var o engelliyor o yüzden note 4 de varEvet flaş patladığında oluyor aynı ortamda lg g3 le çeklilen resimlerde sorun yok