Note 4 büyük boyut dosya indirme hatasi yardim

ZubiDubi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 11973
Ekli dosyayı görüntüle 11972
Ekli dosyayı görüntüle 11974 Resimlerde görüldüğü üzere ayarlarım bu şekildedir wi-fi de bir problem olduğunu sanmıyorum birçok defa denedim telefonun ekranı karardığında yani uyku modundan mı kaynaklı normalde de bu hata oluyor mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim hayırlı bayramlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca wi-fi ayarlarında Wİ-Fİ yi uyku modunda açık tut ayarı daima'dır.

uçanzii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sırasıyla dediklerimi yaparmısın:
1: kullandığın wifi ağını unut
2: ayarlar>uygulama ayarları altında google play'i bul ve verileri temizle
3: telefonu yeniden başlat
4: wifi ağına bağlan ve oyunu indirmeyi dene.

ZubiDubi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sırasıyla dediklerimi yaparmısın:
1: kullandığın wifi ağını unut
2: ayarlar>uygulama ayarları altında google play'i bul ve verileri temizle
3: telefonu yeniden başlat
4: wifi ağına bağlan ve oyunu indirmeyi dene.
Kardeşim aynı hata devam ediyor. Şöyle birşey diyeyim büyük ihtimal uyku modunda patlak veriyor çünkü telefonun aşığını açar açmaz ağa tekrar bağlandı diyor. Ama uyku modunda açık bırak daima ayarında.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Google amcaya aldığın hata kodunu yazıp araştırdı mi ?

ZubiDubi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google play sürümünü kontrol edermisiniz lütfen
5.7.10 Sürümde hata olduğunu sanmıyorum. Işığını açtığım an ağa tekrar bağlandı yazısı beliriyor wi-fi uyku modunda daima açık.
Google amcaya aldığın hata kodunu yazıp araştırdı mi ?
Google amcada pek bir olay yok. Dediğim gibi ışığı açtığım an ağa tekrar bağlandı yazıyor

uçanzii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5.7.10 Sürümde hata olduğunu sanmıyorum. Işığını açtığım an ağa tekrar bağlandı yazısı beliriyor wi-fi uyku modunda daima açık.
wifi zamanlayıcı menüsüne bakarmısınız orada bir zamanlama problemi olabilir.

ZubiDubi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wifi zamanlayıcı menüsüne bakarmısınız orada bir zamanlama problemi olabilir.
kardeş o ayarlar işaretli değil. Neden böyle oluyor ya cihaz yeni daha whatsapp dışında bişey kurmadım sayılır. 3-4 günlük cihaz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=463008]ZubiDubi[/MENTION]

Yukarda ayni cözümü önermisler. Bu yüzden mesajimi tekrar düzenledim.

uçanzii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeş o ayarlar işaretli değil. Neden böyle oluyor ya cihaz yeni daha whatsapp dışında bişey kurmadım sayılır. 3-4 günlük cihaz.
peki başka bir wifi ağına bağlanıp indirmeyi deneyebilir misiniz. sorun ağda da olabilir.

ZubiDubi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ZubiDubi

Yukarda ayni cözümü önermisler. Bu yüzden mesajimi tekrar düzenledim.
Abi sanırım bende uyku modunda problem telefonun ışığı açtığım an ağa tekrar bağlandı yazıyor ama wifi ayarlarında daima açık wifi google amcada problem olduğunu sanmıyorum.

uçanzii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi sanırım bende uyku modunda problem telefonun ışığı açtığım an ağa tekrar bağlandı yazıyor ama wifi ayarlarında daima açık wifi google amcada problem olduğunu sanmıyorum.
güç tasarrufu modu açık ise ondan dolayı da olabilir.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=463008]ZubiDubi[/MENTION]

Benzer bir sorunu xda forumunda buldum. Onlarda da mortal kombat x indirirken hata kodu 905 cikiyormus. Play Store güncellemelerini silip eski sürümle indirmeyi deneyebilirsin.

ZubiDubi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ZubiDubi

Benzer bir sorunu xda forumunda buldum. Onlarda da mortal kombat x indirirken hata kodu 905 cikiyormus. Play Store güncellemelerini silip eski sürümle indirmeyi deneyebilirsin.
Başka oyunlarda da var abi aynı problem. Benim hata kodu 194 gösteriyor. Ancak google play store de değil hata. Telefonu indir tuşuna basıp uyku moduna alıyorum yani Power tuşuna basıyorum bir süre iniyor oyun sonra hata veriyor. Telefonun ışığını yani power tuşunu tekrar açtığımda tekrar bağlandı diyor bir süre sonra hemen olmuyor. İnternetimde başka cihazlarda hiçbir problem yaşamıyorum online oyun oynuyorum bir kopma sorunu yok. Güç tasarrufu modu da kapalı

uçanzii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başka oyunlarda da var abi aynı problem. Benim hata kodu 194 gösteriyor. Ancak google play store de değil hata. Telefonu indir tuşuna basıp uyku moduna alıyorum yani Power tuşuna basıyorum bir süre iniyor oyun sonra hata veriyor. Telefonun ışığını yani power tuşunu tekrar açtığımda tekrar bağlandı diyor bir süre sonra hemen olmuyor. İnternetimde başka cihazlarda hiçbir problem yaşamıyorum online oyun oynuyorum bir kopma sorunu yok. Güç tasarrufu modu da kapalı
önemli bilgi yoksa telefonunuzu sıfırlamanızı öneririm ayarlarda yada güncellemede sorun olabilir

ZubiDubi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önemli bilgi yoksa telefonunuzu sıfırlamanızı öneririm ayarlarda yada güncellemede sorun olabilir
telefon yeni olduğu için bunu deneyeceğim fabrika ayarlarına geri çekmeye çalışacağım sonucu buraya yazarım.

ZubiDubi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu fabrika ayarlarına çevirmek işe yaradı 1.6 gb lik oyunu sıkıntı olmadan indirmiş bulundum bütün herkese çok teşekkürler.

asdasasaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En kolay yol:APK sını bilgisayardan yükle ve telefonda kur apk ya basınca yükleye basıyorsun ve kuruyor apk ile işin bitince telefondan silersin yada bilgisayara atarsın bi bakmışın telefon gitmiş tekrar yüklemek zorunda kalma hemde bu ülkede AKK(adil kullanım kotası)dediğimiz kota olunca internet yavaşlar hiç kullanamayız

ottomanslap61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı hata benim telefondada veriyor ama bende indiriliyor diyo hiç birşey yüklemiyor dediklerini yaptım ama hiçbirşey olmadı
yardım edermisiniz:confused1: hata kodu : 194

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ekli dosyayı görüntüle 11973
Ekli dosyayı görüntüle 11972
Ekli dosyayı görüntüle 11974 Resimlerde görüldüğü üzere ayarlarım bu şekildedir wi-fi de bir problem olduğunu sanmıyorum birçok defa denedim telefonun ekranı karardığında yani uyku modundan mı kaynaklı normalde de bu hata oluyor mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim hayırlı bayramlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca wi-fi ayarlarında Wİ-Fİ yi uyku modunda açık tut ayarı daima'dır.
google playden çıkma indirirken ve ekran kapanıp uykuya geçmesin...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@ZubiDubi Ayarlardan Google Play Hizmetleri bulup önbelleği temizledin mi ?

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynı sorun bendede oldu ama uyku modu veya wifi ile hiç alakası yoktu. hafıza dolu olduğu için yaptı. benim fazla dosyam yoktu ama facebook 15gb yer kaplıyodu ve hafıza uyarısıda vermiyodu aynı hata kodunu verdi sadece. facebooku kaldırıp geri yükledim sonra istediğim oyunu indirebildim

HemşinKizii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim asus tabletim var mortal kombat x yükleyecektim 100e kadar geldi sonra 194. Hatayı verdi ne yapmam gerek ?? Acil