Note 4 ayarında daha ufak bir telefon

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Evet arkadaşlar farklı bir konuda yazdım ama yinede bir sizin düşüncenizi alayım.Şu an elimde Note4 ve bir kaç tane daha ebatlı telefonlar var. Note 4 ün yerine özellikle batarya konusunda beni üzmeyecek bir cihaz arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum .Fikir almak açısından açtım konuyu fakat duruma göre değiştirmeyebilirimde yorumlara göre

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kaç inç düşünüyorsunuz veya Note4den ne kadar küçük olsun kasa olarak ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Fazlada kücük olmasın yine 5" civarı olacaktır cihazlar
Mİ5S var benim kardeşimde yeni aldık bataryası güzel fakat OIS falan yok. Hoparlör sesi kısık. Note 4ün samsungun en yüksek hatta telefon piyasasınız en hoparlör ses seviyelerinden birine sahip olduğu düşünülünce biraz baya üzebilir . Bütçe ne kadar ?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Butce sikinti olmaz yeterki cihaz hosuma gitsin

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8(5.8 İNÇ ama 5.5 s7 edge boyutunda ) S7 Edge(5.5 inç) , S7(5.1 inç) Huawei P10(5.1 inç) P10 Plus (5.5 inç ekran kasa oranı çok iyi değil).
Yeni Sony Compactı (4.6-4.7 inç fakat metal kasa Snapdragon 835 gelebilir diye çıktı bazı haberlerde)
Xperia X ( Batarya 1 günü anca diyorlar)
XZ(5.2 inç , batarya iyi )
Aklıma ilk gelenler bunlar. Bazılarının boyutu küçük , bazılarının batarya ömrü iyi bazılarının her ikiside
--- Gönderi Güncellendi ---
Ufak boyutlu cihaz isteyip iyi batarya ömrü istemek Sonynin compact modellerinde oluyor ama mesela X compact(compact serisinide bozulmalar yaşanan bir model ( mesela amiralden SD820 alınmadı da 650 koyuldu vb ) o da 4.6 inç plastik kasa kalın biraz da