Antutu da Note 4 (N910CQ) ile 54800 55400 arası puanlar alıyordum. Bir ara 52 bin almıştım telefon sıcaktı muhtemelen performansa etki etmişt. Senin cihazda sıkıntı var. Bu arada Note 4 te kullanılan işlemci 64 bit değil sizi kandırıyorlar kelime haznesi desteği 64 bitlik veri işleme 32 bit![]()
![]()
![]()
Resimlerde telefonumun düşük sonuç çıkarmasının sebebi nedir bu testi bir kaç kez yaptım ve sonuç aynı hep düşük ayrıca ben note 4 ü 64 bit diye biliyordum son resimde 32 bit olarak görünüyor model n910CQ
1.si note 4 deki işlemci 64 bit fakat donanımın 64 biti kapatılmış 32 bit çalışıyor yani bu özelligi samsung s6 da açtı bu sonuçlar depolama biriminin dolulugu veya ramın o anki duruma göre değişiyor ben fabrika ayarlarına dönen note 4 de 53 bin aldım ama zamanla kullandıkca hafıza doluyor ram doluyor o düşüyor 40 bine kadar ama onu dert etme normal yani her telde olan şeydir...![]()
![]()
![]()
Resimlerde telefonumun düşük sonuç çıkarmasının sebebi nedir bu testi bir kaç kez yaptım ve sonuç aynı hep düşük ayrıca ben note 4 ü 64 bit diye biliyordum son resimde 32 bit olarak görünüyor model n910CQ
Mod. dan rica et.Sonradan farkettim de şimdi silemiyorum da nasıl yapacam