Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 5.1 é geri döndüm hatalardan dolayı. Bende bu hata olmamıştı. Ama kilit ekranında takılma lar cihazın aşırı ısınması şarj süresinin kısalması gibi hatlar kullandıkça artmaya başlamıştı. Şahsi tavsiyem geri donmenizdir.polonya romu stabil değil ve çoğu yere düzeltme güncellemeleri verildiği halde ona verilmedi.daha kullanıp oh hersey 10 numara diyen bir kişi görmedim.
Bende geri dönerken sorun yaşadım. En sagluklisi kies ile yazılım kurtarma yaparak dönmek. Orada cihazın seri numarasımodel numarasi falan isteyecektir. Onlarda pilin arkasında yazar arkadaslar.ben daha önce anakart değiştirirken bir numara yanlısı yapmışlar o yüzden bu yöntemle dönemedim yoksa en kolayı bu yoldur. Ben idin ile tr 5.1 ı tekrar yükledim. Esas önemli olan .yükleme yapdiki an sonra cihazın hemen wipe larını yapıp acacaksiniz.sonra telefona 5 1 É GELEN O İKİ UFAK GÜNCELLEME GELMEDEN hemen tekrar kapatıp en az 2 ser defa wipe lari hemen yapmanız. Çünkü cihaz c olarak açılıyor bunları yapdiktan sonra cq oluyor tekrardan.ben 3 er kere wipe ların hepsini yapıp cq ya çevirdim. Sonra telefon bootda oldu.samsung yazısında kaldı. Tekrar 2 ser defa wipe karı yapım açıldı. Sonrada güncellemeler geldi.kiese bağladığı zamanda sorun yok idi işin ilginç tarafı cihaz eskiye nazaran daha iyinoldu m örneğin 4 saat aldigim ekran süresi 6 saatleri görmeye başladı gibi yinede benim gibi yaparsanız tüm sorumluluk sizE aittir unutmayın .Ama en güvenilir yol ilk yoldur arkadaşlar