Note 3

YaseminAlci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 aldim alacaklar olanlar sakın tavsiye etmiyorum. Sürekli bir durdulurdu hatası vs vs.
Bukadar para verip iciniz ciz etmesin.
Bu cuma iphone 6s plus a geçiş yapiyorum.... sayili gun kaldi su lanet telefondan kurtulmama...
Inanin apple ci degilm ama apple degerini cok iyi anlamadm bu telefona gecince. 4sene kullanmistim apple'i sorunum yoktu sıkıldım degistirdim... degismez olaydm... neyse arkdslar haber vermek istedm note 3 alacaklara duyuru.. tabiki diger note devamini bilemem . 3 sıkıntılı

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Keşke önce bir resetleseydiniz telefonu wipe cash falan.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Elektronik şans işi ama bence birde profesyonel görsün belki ufak bir masrafla telefonunuza tekrar kavuşmuş olursunuz.Bazen silinmiş yada yeni yüklenmiş bir uygulamanın etkisi olabiliyor böyle durumlarda.

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eger hatali bir üretim sözkonusu degil ise, herhangi bir sorunu olmayan bir telefon, ne bir donma yada herhangi bir bir gariplik yok telefonda 2 yil oldu, tas gibi massallah, en az 2 yil daha götürür diye düsünüyorum, simdiki telefonlarin cogundan fazlasi var eksigi yok, haa belki yeni güncelleme almaz ama zaten var olan özellikler normal kullacilari yetiyorda artiyor. Note 3 cok iyi telefon sorunlu olanlar haric..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Note 3 aldim alacaklar olanlar sakın tavsiye etmiyorum. Sürekli bir durdulurdu hatası vs vs.
Bukadar para verip iciniz ciz etmesin.
Bu cuma iphone 6s plus a geçiş yapiyorum.... sayili gun kaldi su lanet telefondan kurtulmama...
Inanin apple ci degilm ama apple degerini cok iyi anlamadm bu telefona gecince. 4sene kullanmistim apple'i sorunum yoktu sıkıldım degistirdim... degismez olaydm... neyse arkdslar haber vermek istedm note 3 alacaklara duyuru.. tabiki diger note devamini bilemem . 3 sıkıntılı
Bu saatten sonra note 3 almakla hata yapmissin zaten sen