Note 3 yardım

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Öncelikle herkese merhaba 1 hafta once note 3 (n9000) telefonumu 4.4.2 e guncelledim ama halen rehberdeki gecis hizi 4.3 deki gibi epey yavas bide cihazim antutu benchmarkda 34-35000 puan alirken suan 29.500 u gecmiyo neden acaba bilgili arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim iyi forumlar

championlionn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Wipe yaptim ben denemedigim sifirlama kalmadi ama halen ayni servise gotursem servis orjinal yazilimi flaslasa degisirmi acaba onerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

bjkstormbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 4.4.2 rusya surumu kullaniyorum. Turkiye surum cikti ama yuklemeye usendim. Rom yukledikten sonra sorun cikarsa tekrar yukkuyorum duzeliyo genelde. Kusura bagma cok teknik bi yardim deil ama yinede bi secenek.

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam rehber bile ağır açılıyor diyor baksana

Sen de taa rusyadan rom indirmişsin uğraşılır mı bunlarla hem de samsungun amiral gemisinde

bjkstormbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen 3310 al ozaman akıllı telefonların çoğunda yazılımsal problemler olabiliyor. Format atarsın yeniden kurarsın düzelir. Bunlar çok büyük problemler deil.

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen kimsin ki bana ne alacağımı soyluyorsun artist

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 4.4.2 rusya surumu kullaniyorum. Turkiye surum cikti ama yuklemeye usendim. Rom yukledikten sonra sorun cikarsa tekrar yukkuyorum duzeliyo genelde. Kusura bagma cok teknik bi yardim deil ama yinede bi secenek.
önerin için sağol ama rootlu degğil benim telefonum pekde uğraşmıyorum o işlerle yinede sağol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lütfen sakin gereği yok böyle basit şeylerden gerilip tartışmaya.

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes haddini bilecek kendi fikrin varsa soyle yoksa millete akıl verme jimnastik fırtına

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Herkes haddini bilecek kendi fikrin varsa soyle yoksa millete akıl verme jimnastik fırtına
Klavye delikanlılığı burda olmaz. Sen kim Note 3'ü eleştirmek kim. Rehber yavaş açılıyormuş :D:D uçuşan üyelere pek yakında katılırsınız zaten...

anectodist

Asistan
Reaksiyon puanı
21
forumların en sevmediğim durumu küçük arkadaşlarımızın ''artist'' davranışları :D

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klavye delikanlılığı burda olmaz. Sen kim Note 3'ü eleştirmek kim. Rehber yavaş açılıyormuş :D:D uçuşan üyelere pek yakında katılırsınız zaten...

sen once okumayı oğren rehber yavas diyen konuyu açan kişi

Bende iki tel arasında kalmıştım

Rehber yavas diyince iyi ki almamışım o zaman dedim

Sonra klasik sataşmalar başladı

Samsung babanızın olsa ancak bu kadar sahiplenirdiniz

Tekrar soyluyorum sataşmayın fikriniz varsa soyleyin biz de bilgi edinelim, kimseye sen git 3310 al, klavye bilmem nesi diyip tahrik etmeyin