Note 3 lollipop rus rom soruları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelikle Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olacak. Öncelikle lollipop güncellemesi malumunuz Rusya rom u ile yükleniyor şuanda türkiyede olmadığı için.
1. Yukledigim zaman bazi kullanicilarin sorunlari çıkıyor iste yavasladi iste donuyor sensör calismiyor gibi. Sizce bu sorunlar doğru mudur kullanıcı kaynaklı mıdır yoksa sürüm stabil değil mi?
2. Diyelim ki yükledim rus rom u ben artik rusyaya guncelleme gelince mi hep guncelleme alacagim ? Mesela 5.1 hata düzeltme rusya ya gelince ben de mi guncelliyecegim.
3. Memnun kalmazsam Türkiye 4.4.2 e dönebilir miyim ? "Türkiye"
4.uygulama senkronize sorunu yaşar miyim?
5. Yükleyen arkadaşlar ne düşünüyor?

Bu sorularima madde madde cevap verirsek sevinirim. Şimdiden teşekkür

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Oncelikle Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olacak. Öncelikle lollipop güncellemesi malumunuz Rusya rom u ile yükleniyor şuanda türkiyede olmadığı için.
1. Yukledigim zaman bazi kullanicilarin sorunlari çıkıyor iste yavasladi iste donuyor sensör calismiyor gibi. Sizce bu sorunlar doğru mudur kullanıcı kaynaklı mıdır yoksa sürüm stabil değil mi?
2. Diyelim ki yükledim rus rom u ben artik rusyaya guncelleme gelince mi hep guncelleme alacagim ? Mesela 5.1 hata düzeltme rusya ya gelince ben de mi guncelliyecegim.
3. Memnun kalmazsam Türkiye 4.4.2 e dönebilir miyim ? "Türkiye"
4.uygulama senkronize sorunu yaşar miyim?
5. Yükleyen arkadaşlar ne düşünüyor?

Bu sorularima madde madde cevap verirsek sevinirim. Şimdiden teşekkür
1.yavaşlama takılma veya sensörü görmeme gibi sorunlar rom stabil değilse yada beta aşamasındaysa olabilir kullanıcıyla pek alakası olmaz
2.rusya romunu kurarsan rusyaya gelecek güncellemeyi alırsın...
3.memnun kalmassan dönebilirsin
4.uygulama sıkıntısı olmaz bazı uygulamalar 5.0 a adabte deilse sıkıntı olur yoksa olmaz.
5. bunu yükleyenlere sor bu konuda bilgim yok bende s4 için bekliyorum...

mbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yükledim tek kelime mükemmel hiç bir sorun yok sensör vs. Ram 1.49 ila 1.96 arasi gördüm. Süper stabil arkadaşlar ayrıca cevapladiginiz için çok teşekkür ederim.