Note 3 Android 6.0 Güncellemesi Almayacak mı?

aksahir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba,

Bir sitede note 3 günceleme almayacak haberi ile karşılaştım. Ben bir Note 3 kullanıcısıyım ve telefonumda bir çok özel dosyalarım vs var. Maalesef ayrılmam o kadar kolay değil. Hem de çok iyi bir telefon 3 GB Ram herşeye yetiyor. Güncelleme almayacak mı bir bilgisi olan var mı?

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Merhaba,

Bir sitede note 3 günceleme almayacak haberi ile karşılaştım. Ben bir Note 3 kullanıcısıyım ve telefonumda bir çok özel dosyalarım vs var. Maalesef ayrılmam o kadar kolay değil. Hem de çok iyi bir telefon 3 GB Ram herşeye yetiyor. Güncelleme almayacak mı bir bilgisi olan var mı?
Evet kardeşim almayacak. Ben de note 3 kullanıyorum. 6.0 değil 5.1 bile almayacak.

barisg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kesin alacak yada almayacak denmiyor.Henüz onaylanmadı deniyor.Büyük ihtimalle en son alacaktır.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
s6 edge nezaman alıcak arkadaslar?

ddad1ff5ed43eafa495a7925c386adbb.jpg

2016'nın ilk çeyreği.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Note 3 e gelen sürüm umrumda bile değil. Sadece o note 5 in güzel arayüzünü istiyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Samsung yeni guncellemeleri eski modellere saglam vermiyor diye dusunuyorum. Surekli hatalar meydana geliyor kullanim sirasinda.
Şuan hata söz konusu değil. Aylardır kullanıyorum. Şöyle bir şey var, eskiden herkes derdi kasiyor donuyor diye, sen bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur. Şuan samsung eski samsung değil. Bunu da belirteyim. Vereceği güncelleme zor bir şey de değil. Olan güncellemenin üzerinde yenilikler yaparlar. 1 işçi yok nasıl olsa yazılım sektöründe.

Green_Mirror

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan hata söz konusu değil. Aylardır kullanıyorum. Şöyle bir şey var, eskiden herkes derdi kasiyor donuyor diye, sen bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur. Şuan samsung eski samsung değil. Bunu da belirteyim. Vereceği güncelleme zor bir şey de değil. Olan güncellemenin üzerinde yenilikler yaparlar. 1 işçi yok nasıl olsa yazılım sektöründe.

Ben dediginiz rahatligi hic yasayamadim samsung guncellemeleriyle. S4 ume lollipop guncellemesi geldiginde telefona zorla rom atmak durumunda kaldim. Yoksa cope gidecek derecede berbat duruma gelmisti. Ve bu neredeyse her s4 kullanicisinin problemiydi. Ama sorun s4 un sadece turkiye lollipop guncellemesi icin vardi. Panamaya ait samsung stock lollipop romu yukledim ve problem kalmadi. Sanirim samsungun derdi turkiye ile.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ben dediginiz rahatligi hic yasayamadim samsung guncellemeleriyle. S4 ume lollipop guncellemesi geldiginde telefona zorla rom atmak durumunda kaldim. Yoksa cope gidecek derecede berbat duruma gelmisti. Ve bu neredeyse her s4 kullanicisinin problemiydi. Ama sorun s4 un sadece turkiye lollipop guncellemesi icin vardi. Panamaya ait samsung stock lollipop romu yukledim ve problem kalmadi. Sanirim samsungun derdi turkiye ile.
Elbette sorunlar olacaktır, önemli olan bunları cozmektir. Ve yaptı da.

aksahir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almaması büyük saçmalık 3 GB Ram olan bir telefon.