PUBG
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Hangisini almalıyım?
İkisi arasında yurtdışı 865 plus lı Note 20 ultra öneririm.Senin yerinde olsam ikisinide pas geçer İphone 11 pro max alırdım.Hangisini almalıyım?
Bencedeİkisi arasında yurtdışı 865 plus lı Note 20 ultra öneririm.Senin yerinde olsam ikisinide pas geçer İphone 11 pro max alırdım.
Note 20 ultrayı mağazada inceledim.Kamerası Fotoğraf olsun video olsun iyi ama videoda 4k 60 fps de hala bütün lenslerin kullanılmaması,4k 30 fps de bütün lensler kullanılmasına rağmen geçişlerin kasarak olması beni şaşırttı.Bu cihazda Snapdragon 865 plus olsa ve fiyatı 8000-9000 TL olsa alınır derdim ama Exynos 990 gibi çöp işlemcili bir cihaza 13000 TL vermek bana mantıklı gelmiyor.S20'deki bazı sorunlar Note 20 Ultra'da giderilmiş. Kamerası falan muhteşem, ekranı da öyle. Ne kadar muhteşem bir telefon olduğunu aşağıdaki videoda görebilirsin. Oneplus falan bulaşma. Oneplus 8 , Note 10plus ile eş değer. Note 20 ile değil.
Aynı düşüncede değilim. İki işlemci arasında bariz bir fark yok. Bu halille bile şuan her hangi bir rakibi yok. Telefon önerirken biraz tutarlı olmalıyız. Piyasada ki en iyi cihazı alacağım demiş yok bilmem oneplus8 falan.bu bir şaka herhalde.Note 20 ultrayı mağazada inceledim.Kamerası Fotoğraf olsun video olsun iyi ama videoda 4k 60 fps de hala bütün lenslerin kullanılmaması,4k 30 fps de bütün lensler kullanılmasına rağmen geçişlerin kasarak olması beni şaşırttı.Bu cihazda Snapdragon 865 plus olsa ve fiyatı 8000-9000 TL olsa alınır derdim ama Exynos 990 gibi çöp işlemcili bir cihaza 13000 TL vermek bana mantıklı gelmiyor.
?Aynı düşüncede değilim. İki işlemci arasında bariz bir fark yok. Bu halille bile şuan her hangi bir rakibi yok. Telefon önerirken biraz tutarlı olmalıyız. Piyasada ki en iyi cihazı alacağım demiş yok bilmem oneplus8 falan.bu bir şaka herhalde.
Öyle bir şey yok. Bu konuyu fazla hüsnü kuruntu yapmışsınız. Şuan hali hazırda Note 20 Ultradan iyi bir cihaz yok.?
Türkiye'de satılan Note20 Ultra, Oneplus 8 Pro'dan daha kötü zaten?
Klavyenin başında ki kişi değişmedi değil mi?Öyle bir şey yok. Bu konuyu fazla hüsnü kuruntu yapmışsınız. Şuan hali hazırda Note 20 Ultradan iyi bir cihaz yok.
Geçen senenin amiral gemisi 11 Pro bile daha iyi. Çok saçmalamışsın.Öyle bir şey yok. Bu konuyu fazla hüsnü kuruntu yapmışsınız. Şuan hali hazırda Note 20 Ultradan iyi bir cihaz yok.
iPhone 11 Pro, video performansı ve işlemci performansı olarak şuan en iyi cihaz.Geçen senenin amiral gemisi 11 Pro bile daha iyi. Çok saçmalamışsın.
Aynen kardeşim saçmalamışım. İnsan aynı şeyleri sürekli olarak okuduğu zaman gerçek sanmaya başılıyor. Bu forumda üç dört kişi konusu bile geçmeyen yerde note 20ultra çöp çöp diye hergün yazarsa sende inanmaya başlarsın. İphone 11pro maxten bile çok çok iyiyken bu dediğin gülünç. Sadece kalemi 11pro ile denktir. Ordan burdan okuyacağınıza elinize ikisini alın öyle deneyin. Kamerası, bataryası,hızlı şarj süresi, hafıza kartı desteği,daha büyük ekranı, çok daha iyi ekran deneyimi,8k desteği,dünyada hiç bir telefonda olmayan Corning Gorilla Glass Victus koruması ve dahası.Geçen senenin amiral gemisi 11 Pro bile daha iyi. Çok saçmalamışsın.
İkisi de alınmaz. Bunların yerine OnePlus 8 Pro ya da iPhone 11 Pro alabilir ya da iPhone 12 serisini bekleyebilirsin.Hangisini almalıyım?
Cihaz hiç ısınmadı mı?Aynen kardeşim saçmalamışım. İnsan aynı şeyleri sürekli olarak okuduğu zaman gerçek sanmaya başılıyor. Bu forumda üç dört kişi konusu bile geçmeyen yerde note 20ultra çöp çöp diye hergün yazarsa sende inanmaya başlarsın. İphone 11pro maxten bile çok çok iyiyken bu dediğin gülünç. Sadece kalemi 11pro ile denktir. Ordan burdan okuyacağınıza elinize ikisini alın öyle deneyin. Kamerası, bataryası,hızlı şarj süresi, hafıza kartı desteği,daha büyük ekranı, çok daha iyi ekran deneyimi,8k desteği,dünyada hiç bir telefonda olmayan Corning Gorilla Glass Victus koruması ve dahası.
Konu niye buralara geldi söyleyeyim. Haklı olunan tek konu samsung'un ikircikli tavrı. Snapdrogonlu versiyonu daha iyi performans sağlıyor. ama konuyu başka yere dönüyor. neden ikircikli davranıyor diye karşı çıkılabilir tabii. ama burdaki note 20 ultra çöp demek abes birşey.
Hızlı şarj konusunda haklısın.Bataryada sana katılmıyorum.Note 20 ultrada mah sayısının 11 prolardan fazla olması batarya performansını daha iyi yapmıyor.Samsungun batarya yazılımının berbat olduğu,Exynos işlemcilerin özellikle cihaz kullanılmadığında çok pil tükettiği ortadayken böyle bir yorumda bulunmana şaşırdım.Kamera olayına gelince fotoğraf tarafında nasıl baktığına göre değişir.Kriter renk doğruluğu ise Note 20 ultra nın iPhone 11 pro lar karşısında şansı hiç yok.Ben fotoğrafta renk doğruluğuna bakmam zoom iyi olsun,güzel manzara fotoğraflar çeksin,Pro modda pozlama yapma şansım olsun diyorsan o zaman Note 20 ultra daha avantajlı.Video tarafında İphone 11 pro 4K 60 fps de bütün lensleri kullanırken Note 20 ultra 4K 60 fps i tek lens ile çekiyor.4k 30 fps de Note 20 ultra tüm lensleri kullansada lens geçişleri iPhone daki gibi iyi değil.8k video bana göre şu aşamada gereksiz.Hem çok yer kaplıyor,hemde hareket halindeyken stabil çekemiyorsun.Ekran kalitesinde haklısın ama 11 prolarında ekranı gayet iyi.Arada çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum.Cihaz özellik olarak kötü bir cihaz değil ama Exynos 990 olması ve 13000 TL gibi kazık bir fiyattan satılması cihazın özelliklerine gölge düşürüyor.Bugün cebimde 13000 TL olsa bu parayı Note 20 ultraya değil 11 pro ya verir kafam rahat kullanırım.İyi forumlar.Aynen kardeşim saçmalamışım. İnsan aynı şeyleri sürekli olarak okuduğu zaman gerçek sanmaya başılıyor. Bu forumda üç dört kişi konusu bile geçmeyen yerde note 20ultra çöp çöp diye hergün yazarsa sende inanmaya başlarsın. İphone 11pro maxten bile çok çok iyiyken bu dediğin gülünç. Sadece kalemi 11pro ile denktir. Ordan burdan okuyacağınıza elinize ikisini alın öyle deneyin. Kamerası, bataryası,hızlı şarj süresi, hafıza kartı desteği,daha büyük ekranı, çok daha iyi ekran deneyimi,8k desteği,dünyada hiç bir telefonda olmayan Corning Gorilla Glass Victus koruması ve dahası.
Konu niye buralara geldi söyleyeyim. Haklı olunan tek konu samsung'un ikircikli tavrı. Snapdrogonlu versiyonu daha iyi performans sağlıyor. ama konuyu başka yere dönüyor. neden ikircikli davranıyor diye karşı çıkılabilir tabii. ama burdaki note 20 ultra çöp demek abes birşey.
4K 60 Karede ben elimle tüm lensleri kullandım note 20 Ultra üzerinde. Len sarası geçişte sıkıntı olmadı. Güncelleme ile aşırı ısınma dolayısıyla kaldırılmış olabilir ama 4K 60 karede tüm lensler kullanılabiliyordu.Hızlı şarj konusunda haklısın.Bataryada sana katılmıyorum.Note 20 ultrada mah sayısının 11 prolardan fazla olması batarya performansını daha iyi yapmıyor.Samsungun batarya yazılımının berbat olduğu,Exynos işlemcilerin özellikle cihaz kullanılmadığında çok pil tükettiği ortadayken böyle bir yorumda bulunmana şaşırdım.Kamera olayına gelince fotoğraf tarafında nasıl baktığına göre değişir.Kriter renk doğruluğu ise Note 20 ultra nın iPhone 11 pro lar karşısında şansı hiç yok.Ben fotoğrafta renk doğruluğuna bakmam zoom iyi olsun,güzel manzara fotoğraflar çeksin,Pro modda pozlama yapma şansım olsun diyorsan o zaman Note 20 ultra daha avantajlı.Video tarafında İphone 11 pro 4K 60 fps de bütün lensleri kullanırken Note 20 ultra 4K 60 fps i tek lens ile çekiyor.4k 30 fps de Note 20 ultra tüm lensleri kullansada lens geçişleri iPhone daki gibi iyi değil.8k video bana göre şu aşamada gereksiz.Hem çok yer kaplıyor,hemde hareket halindeyken stabil çekemiyorsun.Ekran kalitesinde haklısın ama 11 prolarında ekranı gayet iyi.Arada çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum.Cihaz özellik olarak kötü bir cihaz değil ama Exynos 990 olması ve 13000 TL gibi kazık bir fiyattan satılması cihazın özelliklerine gölge düşürüyor.Bugün cebimde 13000 TL olsa bu parayı Note 20 ultraya değil 11 pro ya verir kafam rahat kullanırım.İyi forumlar.
forum.shiftdelete.net
Cihazı alır almaz. 3'gblik veri kurdum telefona. İlk kurulumda aşırı derece ısındı ve bu beni tedirgin etti. Isınma 24 saate yakın sürdü. Sonra ısınma olayı kayboldu. Hala kılıf bulamadığım için kılıfsız kullanıyorum. Telefonu şuan için deniyorum. Video kaydı muhteşem. 8k çok iyi ama denildiği gibi gereksiz aşırı derecede de yer kaplıyor. Telefona pubg mobile, pubg mobile lite , asphalt 9, fortnite kurdum. ve sürekli oynuyorum. pubgta ısınıyor ama note 10 plus kadar belki daha az. asfalt 9da ısınma hiç yok. 120fpsde kullanılınca 60a göre batarya süresi düşüyor ama alan kişi ekrana aşık olacağı için görmezden gelinebilir.Cihaz hiç ısınmadı mı?
Veya sd modelini aldınız da bizimi kekliyorsunuz?
Ben biraz 4K 60 kare video çektim yandı. Resmen giriş segment bir telefonda oyun oynamaya çalışıyormuş gibi. Exynos 990 ie sd865 arasında fark var. 8K desteği o kadar kötü ki. Çekerken jöle gibi bir görüntü oluyor. Oluyor, olmuyorsa gerçekten dürüstçe olmuyor deyin. 8k video çekerken biraz aman sonra aşırı derecede ısınıyor. Isınmıyor mu? Isınmıyorsa siz emin olun ki sd versiyonunu aldınız.
iPhone 11 Pro ile Pro Max aynı cihaz zaten. Sadece boyutları farklı.”Sadece kalemi iPhone 11 Pro ile denktir”??. Şaka yapıyorsunuz sanırsam.Aynen kardeşim saçmalamışım. İnsan aynı şeyleri sürekli olarak okuduğu zaman gerçek sanmaya başılıyor. Bu forumda üç dört kişi konusu bile geçmeyen yerde note 20ultra çöp çöp diye hergün yazarsa sende inanmaya başlarsın. İphone 11pro maxten bile çok çok iyiyken bu dediğin gülünç. Sadece kalemi 11pro ile denktir. Ordan burdan okuyacağınıza elinize ikisini alın öyle deneyin. Kamerası, bataryası,hızlı şarj süresi, hafıza kartı desteği,daha büyük ekranı, çok daha iyi ekran deneyimi,8k desteği,dünyada hiç bir telefonda olmayan Corning Gorilla Glass Victus koruması ve dahası.
Baktım siz çok büyük bir komiklik yapmışsınız bende katkı yapayım dedim.iPhone 11 Pro ile Pro Max aynı cihaz zaten. Sadece boyutları farklı.”Sadece kalemi iPhone 11 Pro ile denktir”??. Şaka yapıyorsunuz sanırsam.
Bu konuda komik birşey yazmadım?Baktım siz çok büyük bir komiklik yapmışsınız bende katkı yapayım dedim.