NOTE 2 yeni test sürümü 4.3 güncellemesi yayınland arkadaşlar

KARGIN1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sammobile da bugün 14.48 de 4.3 son test sürümü yayınlanmış ve indirmeye sunulmuş.tabi Türkiye için uygun mu bilmiyorum ben suan indiriyorum yükledikten sonra görüşlerimi yazarım
Exclusive: N7100XXUEMK4 – Leaked Android 4.3 test firmware for Galaxy Note II (GT-N7100)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
uygun ama gene tam bir güncelleme değil Note 3 ve s4 uygulamarını vermedikten sonra neyleyim 4.3 custom rom'a devam

KARGIN1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note3 ün spen uygulamasını vermemiş asıl önemli uygulama,sanırım bir strateji uyguluyor samsung

KARGIN1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sammobile da bugün 14.48 de 4.3 son test sürümü yayınlanmış ve indirmeye sunulmuş.tabi Türkiye için uygun mu bilmiyorum ben suan indiriyorum yükledikten sonra görüşlerimi yazarım
Exclusive: N7100XXUEMK4 – Leaked Android 4.3 test firmware for Galaxy Note II (GT-N7100)

evet yazılımı yükledim sonuç olarak öyle bariz bir fark yok,dil olarak 7 dil olarak gelmiş.tabiki tr yine yok.s pen de değişiklik yok,ayarlar kısmı s4 ün ayar ekranı gibi olmuş,samsung wallet ve s suggest ,knox yazılımı eklenmiş,ekran kilidi s4 deki gibi life companion ve saat seçeneği var.onun dışında extra bir şey göremedim yani jb 4.3 bence bu test sürümü yazılımlara bakarsak tam bir aldatmaca not 3 deki gibi farklı birşey beklememek gerekiyor diye düşünüyorum

Xkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam merhaba. Ben de bu surumu yeni aldigimiz bir note2'ye yukledim lakin Turkce dil destegi yok ve telefonu kullanan arkadas bunu istemedi ben de geri alamadim romu .bunu nasil halledebilirim telefonu nasil ilk aldigim hale getirebilirim veyahutta Turkiye guncellemesi geldigi zaman bunu wi-fi dan indirebilirmiyim bu haliyle..

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sanırım 4.3 güncellemesinde pek bir değişiklik yok gibi görünüyor. Custom romlar varken 4.3'ü beklemeye gerek yok :)

Xkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bunu orginal haline nasil dondurebiliriz garanti disinda kalip ustume patlasin istemiyorum . :))