Note 2 ye S4 Uygulamaları

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar tam note 2 yi satıp kurtuldum derken bir tanıdık note 2 getirdi buna s4 uygulamaları istiyor
s4 güvenliği
gözle kontrol
yani tüm uygulamalar bunun içinde olan sağlam bir paket var mı ?

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende galaxy y var galaxy y icin vardi ama note 2 icin var midir bilmem s4 kullanan biri varsa ondan alip kendinde hazirlayabilirsin :)

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Bende galaxy y var galaxy y icin vardi ama note 2 icin var midir bilmem s4 kullanan biri varsa ondan alip kendinde hazirlayabilirsin :)
Nasıl hazırlanıyor var mı bir döküman yada video :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hocam pc de olsam bulurdum ama pc bozuk ben romlarda oynama yapiordum [MENTION=130683]android3[/MENTION] hocam daha iyi bilir bide ona sorun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar tam note 2 yi satıp kurtuldum derken bir tanıdık note 2 getirdi buna s4 uygulamaları istiyor
s4 güvenliği
gözle kontrol
yani tüm uygulamalar bunun içinde olan sağlam bir paket var mı ?
S4de ki arayüz kilit ekranı ve bazı özellikleri note 2 ye portlamak mümkün fakat gözle kontrol gibi özellikleri rom ile halletmen imkansız sayılır. Xda rom acısından en zengin site fakat orada ki romlarda da bu özellikler portlanamiyor. Güncelleme ile belki o özellikler gelebilir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Xda developers ta bu uygulamaları portluyorlar. Sonra da flashlanabilir hale getiriyorlar. Custom recovery ile Flashlanabilirsin bulursan. Note 2 bölümünde Themes and Apps Kısmına Bakmanı tavsiye ederim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841