Note 2 ve garanti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan z_oneal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

z_oneal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 2 alıcam yalnız kafam şu garanti koşullarından ve menşeiden karışık. Tamam samsung kalitesi çin kore filan ama bilirsiniz ki biz Türkler işkillenince öğrenmek isteriz :) haftaya alıcam note 2 en düşük piyasada tekno marketlerde 1700 lira daha aşağısı paralel ithalatçı ve tercih etmiyorum konuya gelirsek. Nerden almamı tavsiye edersiniz ve de hangi garanti servisini tercih etmemi istersiniz. Örneğin media market kvk veriyor ve kore menşeili gibi bilgiler verirseniz çok sevinirim :)

SENATÖR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Genellikle Kvk ve Genpa garantide gayet iyiler Şayet benim telefonum Genpa garantili ve garanti açısından bir sorun yaşamadım :D

4 günde telefonumu geri yolladılar :D Fabrika çıkışlı olarak şarj edilmiyordu yenisi ile bire bir deiştirme yapıldı :D

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Genpa garanti konusunda iyi eski galaxy gio mu hard brick etmiştim download moduna bile açamıyordum yolladım genpa ya sağolsun en stabil romu yükleyip geri verdiler
3 gün sürdü hemde.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Üzerine koruyucu film bile yapıştırmışlardı hiç unutmam :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Üzerine koruyucu film bile yapıştırmışlardı hiç unutmam :)

z_oneal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde nokia vardı içine etmişlerdi anca 1 ayda almıştım :) Başka düşüncesi olan arkadaşlarda varsa fikrini paylaşırsa sevinirim