Note 2 internette reklam sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anll23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler Note 2 cihazımda şöyle bir sorunum var: Chromeden veya başka bir tarayıcıdan googleden bir siteye girince o siteyi acmadan hemen sacma sapan bir adrese yönlendiriyor bazen beyaz sayfa olarak kaliyor, bazen de telefonunuzda virüs bulasmis falan bisiler yazarak google playe yönlendiriyor.
Siteye giremiyorum sürekli reklam çıkıyor. Tarayıcı geçmişini çerezleri falan sildim kaç kere. Avg de virüs bulamadı telefonda.
Bir tek Wi-fi den girince yapıyor, mobil veride yapmıyor. Sorun modemde değil başka modemlerde de aynısı oluyor.
Ne yapmam lazım? Bazı kişiler reset atınca bile düzelmediğini söylüyorlar. Teşekkürler.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tarayıcıdan görüntülemeyi masaust yap

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Büyük ihtimal reklam virüsüne denk geldiniz.

Sizinki iyi gene benimki dahili depolamayi doldurup telefonu kullanılamaz hale getiriyordu. Wipe yapınca kurtulmuştum.

Tavsiyem uygulamalarınızı teker teker gözden geçirin. Arıyorum bir kilit ekranı (başka bir şey de olabilir.) uygulaması yuklediniz masum görünüyordur. Yorumlar da kötü değildir indirmissinizdir.

O da arkadan reklam açıyordur.

Eğer suphelendiginiz uygulamalardan hiçbiri de virüs cikmadiysa telefonu fabrika ayarlarına geri çevirin.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal reklam virüsüne denk geldiniz.

Sizinki iyi gene benimki dahili depolamayi doldurup telefonu kullanılamaz hale getiriyordu. Wipe yapınca kurtulmuştum.

Tavsiyem uygulamalarınızı teker teker gözden geçirin. Arıyorum bir kilit ekranı (başka bir şey de olabilir.) uygulaması yuklediniz masum görünüyordur. Yorumlar da kötü değildir indirmissinizdir.

O da arkadan reklam açıyordur.

Eğer suphelendiginiz uygulamalardan hiçbiri de virüs cikmadiysa telefonu fabrika ayarlarına geri çevirin.

Cevap için teşekkürler. Deneyecrğim dediğinizi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı durum bende de var ve resetliyorum gitmiyor ne yapmalıyız?