Note 2 dn4 rom güvenli mi ?

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar note 2 Telefonuma DN4 rom atmak istiyorum telefonuma bu romu atsam telefonda kasma felan olurmu yardım edermisiniz

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben kullanıyorum, internetin yavaşsa video izlerken sıkıntı çıkartıyor. Onun dışında bir kaç hata var ama onlarında çözümü mevcut. Şuan stabil sayılabilir.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ben kullanıyorum gayet memnunum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. Sadece dn4'ü yükledikten sonra update dosyalarından 3 4 tanesini de kurman gerekiyor hataların giderilmesi için.

İnternette bi yavaşlık görmedim, netin yavaşsa hangi tel olursa olsun sıkıntı çıkarır :)

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben kullanıyorum gayet memnunum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. Sadece dn4'ü yükledikten sonra update dosyalarından 3 4 tanesini de kurman gerekiyor hataların giderilmesi için.

İnternette bi yavaşlık görmedim, netin yavaşsa hangi tel olursa olsun sıkıntı çıkarır :)
Note 4ün özellikleri düzgün çalışıyormu peki telefonda

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Şöyle söyleyeyim akk de iken youtube da video izleyebiliyordum ama rom kurduktan sonra akk de video izleyemiyorum anca akk den sonra izlemeye başladım. Bu arada 4 update inde içinde olduğu bir dosya var rom+4 update I direk flashliyor.

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Şöyle söyleyeyim akk de iken youtube da video izleyebiliyordum ama rom kurduktan sonra akk de video izleyemiyorum anca akk den sonra izlemeye başladım. Bu arada 4 update inde içinde olduğu bir dosya var rom+4 update I direk flashliyor.
Note 4 ün özellikleri düzgün çalışıyormu telefonda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben dn4 v2.2 yi kurdum şebeke ve wifi sorunu yaşadım bide en soldaki sayfa yoktu ekranı sola cektiginde açılan sayfa hata veriyor yüklü değil diyordu şebeke wifi olmadığı için tekrar eski rom u kurdum update leri kurmaya çalıştım ama biraz acemiyim onuda yapamadım resetleyim sıfırdan orjinal Roma döndüm