ibrahim1262
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
Merhaba arkadaşlar note 2 Telefonuma DN4 rom atmak istiyorum telefonuma bu romu atsam telefonda kasma felan olurmu yardım edermisiniz
Başka ne gibi hatalar var ?Ben kullanıyorum, internetin yavaşsa video izlerken sıkıntı çıkartıyor. Onun dışında bir kaç hata var ama onlarında çözümü mevcut. Şuan stabil sayılabilir.
Note 4ün özellikleri düzgün çalışıyormu peki telefondaBen kullanıyorum gayet memnunum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. Sadece dn4'ü yükledikten sonra update dosyalarından 3 4 tanesini de kurman gerekiyor hataların giderilmesi için.
İnternette bi yavaşlık görmedim, netin yavaşsa hangi tel olursa olsun sıkıntı çıkarır![]()
Şöyle söyleyeyim akk de iken youtube da video izleyebiliyordum ama rom kurduktan sonra akk de video izleyemiyorum anca akk den sonra izlemeye başladım. Bu arada 4 update inde içinde olduğu bir dosya var rom+4 update I direk flashliyor.Ben kullanıyorum gayet memnunum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. Sadece dn4'ü yükledikten sonra update dosyalarından 3 4 tanesini de kurman gerekiyor hataların giderilmesi için.
İnternette bi yavaşlık görmedim, netin yavaşsa hangi tel olursa olsun sıkıntı çıkarır![]()
Note 4 ün özellikleri düzgün çalışıyormu telefondaŞöyle söyleyeyim akk de iken youtube da video izleyebiliyordum ama rom kurduktan sonra akk de video izleyemiyorum anca akk den sonra izlemeye başladım. Bu arada 4 update inde içinde olduğu bir dosya var rom+4 update I direk flashliyor.