seydaylcn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Note 10 ile Note 10 plus arasında 1500 lira kadar bi fark var emin olamadım aradaki fiyat farkına değer mi kazanacağım özellikler? Siz ne yapardınız?
S-pen önemli ise 12 gb rame sahip olduğu için Note 10 plus almak daha mantıklı.S-pen ile i$im olmaz diyorsan ikisinide salla S20 plus al geç.Note 10 ile Note 10 plus arasında 1500 lira kadar bi fark var emin olamadım aradaki fiyat farkına değer mi kazanacağım özellikler? Siz ne yapardınız?
Note 10 plus kamerası güzel fotoğraf çekiyor ama S20 plus Note 10 plustan daha iyi fotoğraf çekiyor.Hakkı abinin kıyasladığı S20 ultra ve bu modelde yazìlımsal hatalar var.S20 plus ta ultradaki yazılìmsal hatalar yok ve yeni teknolojileri bünyesinde barındıran bir cihaz.Ben S20 plus almanı tavsiye ederim.Ya Hakkı abi geçenlerde video çekmişti fotoğraf yeteneği ile ilgili note 10 plus’ı övmüştü orada bir de note olsun istiyorum kalem için çokta kullanır mıyım bilmiyorum ama heves ?
Konu biraz hortlamış gibi olacak ama elimde ki olanı söylemek isterim. samsung galaxy note 9'a sahibim tek kelime ile harika bir telefon beni üzmedi. not sersinde kalem kullanıyorsanız düşünün derim.Note 10 ile Note 10 plus arasında 1500 lira kadar bi fark var emin olamadım aradaki fiyat farkına değer mi kazanacağım özellikler? Siz ne yapardınız?
Teşekkürler ? peki TOF kameranın tek görevi makro çekim yapmak mı?İki cihaz arasındaki temel farklar pil kapasitesi, tof kamera eksikliği, ekran ve boyut. Eğer bunlar sizin için sorun değilse Note 10'da alınabilir.
Evet öyleymişte ben çok uzun süredir note istiyorum normalde ben samsung note 7 nin çıkmasını bekleyen insanlardandım ama malum batarya problemi nedeniyle o zaman başka telefona almak zorunda kaldım hazır normal bir şekilde çalışan güzel bi note varken onu alayım diyorum ?S20 Plus’ın kamera yetenekleri Note 10 Plus’dan iyi. S Pen önemli değil ise S20 Plus daha mantıklı gibi.
O zaman Note 10+ alın.Evet öyleymişte ben çok uzun süredir note istiyorum normalde ben samsung note 7 nin çıkmasını bekleyen insanlardandım ama malum batarya problemi nedeniyle o zaman başka telefona almak zorunda kaldım hazır normal bir şekilde çalışan güzel bi note varken onu alayım diyorum ?
Note 10 ile Note 10 plus arasında 1500 lira kadar bi fark var emin olamadım aradaki fiyat farkına değer mi kazanacağım özellikler? Siz ne yapardınız?
Sizin bahsettiğiniz makro kamera bu ayrı. Tof kamera derinlik agılama için kullanılır. Ayrıca AR destekli oyunlarda da yardımcı oluyor. Tam olarak ne işe yaradığına bu videoya bakarak anlayabilirsinizTeşekkürler ? peki TOF kameranın tek görevi makro çekim yapmak mı?
Tof kameranın olayı portre modunda arka tarafın bulanıklığını en iyi şekilde ayarlamaktır.Teşekkürler ? peki TOF kameranın tek görevi makro çekim yapmak mı?