Batarya sorun değilse S10e yi tercih et.Bu üç telefondan hangisi daha iyidir ?
Kamera ve işlemci önemli ayrıca 3100mah nasıl performans sergiler?
Diğer iki telefon hakkında düşünceleriniz?Batarya sorun değilse S10e yi tercih et.
Note 10 batarya,ekran büyüklüğü, telephoto kamerasının olması ve s-pen i olması olarak s10e den daha iyi bir cihaz. Performans olarak s10e ve Note 10 aynı. Note 10 Lite yi tavsiye etmiyorum çünkü s10e batarya dışında hertürlü daha iyi ve Note 10 lite 2018 model s9 un işlemcisini kullanıyor ve plastik kasası var. Note 10 yerine s20 ye bakmanızı tavsiye ederim s pen dışında hertürlü çok daha iyi bir cihazDiğer iki telefon hakkında düşünceleriniz?
mi note 10 vs s10e kamerası nasıldır ?Note 10 batarya,ekran büyüklüğü, telephoto kamerasının olması ve s-pen i olması olarak s10e den daha iyi bir cihaz. Performans olarak s10e ve Note 10 aynı. Note 10 Lite yi tavsiye etmiyorum çünkü s10e batarya dışında hertürlü daha iyi ve Note 10 lite 2018 model s9 un işlemcisini kullanıyor ve plastik kasası var. Note 10 yerine s20 ye bakmanızı tavsiye ederim s pen dışında hertürlü çok daha iyi bir cihaz
Mi note 10 kamerası zoom dışında vaybe dedirten bi kamera deĝil.S10e arka kamerası renk doĝruluğu,zoom gibi takıntıların yoksa memnun edicek bir kaliteye sahip.mi note 10 vs s10e kamerası nasıldır ?
Abi S10e deki işlemci daha iyi değilmi?İşlemci nedeniyle Note 10 Lite
RenkMi note 10 kamerası zoom dışında vaybe dedirten bi kamera deĝil.S10e kamerası renk doĝruluğu,zoom gibi takıntıların yoksa mutlu edicek bir arka kameraya sahip.
mi Note 10 hepsiburadada satıcısı bittibitiyor 4700₺ sizce alınırmı türkiye garantili diyor sıkıntı olunca nılur bilmiyorumMi note 10 kamerası zoom dışında vaybe dedirten bi kamera deĝil.S10e arka kamerası renk doĝruluğu,zoom gibi takıntıların yoksa memnun edicek bir kaliteye sahip.
Mesela S10e kamerası ile masanìn üzerindeki domatesi çekim dedin.Domatesin rengi koyu kìrmìzı ise S10e kamerası ile çekip fotoya bakınca domates kıpkırmìzı gözüküyor.Çektiğin fotoğraf kalite olarak güzel ama gözünle gördüğün gibi değil.Renk
mi Note 10 hepsiburadada satıcısı bittibitiyor 4700₺ sizce alınırmı türkiye garantili diyor sıkıntı olunca nılur bilmiyorum
Anladm mi note 10 bittibitiyor satıcısı 4700 diyor mi storeda 5500₺ alınırmıMesela S10e kamerası ile masanìn üzerindeki domatesi çekim dedin.Domatesin rengi koyu kìrmìzı ise S10e kamerası ile çekip fotoya bakınca domates kıpkırmìzı gözüküyor.Çektiğin fotoğraf kalite olarak güzel ama gözünle gördüğün gibi değil.
Snapdragon 730 a 4700 lira vermek bence mantıklı değil.Xiaomi almakta kararlìysan snapdragon 855 işlemciye sahip mi9t pro al.Renk
mi Note 10 hepsiburadada satıcısı bittibitiyor 4700₺ sizce alınırmı türkiye garantili diyor sıkıntı olunca nılur bilmiyorum
S10e daha iyi.mi note 10 vs s10e kamerası nasıldır ?
Abi exynos 9820/9825(2019) hertürlü exynos 9810 (2018) dan daha iyi.İşlemci nedeniyle Note 10 Lite
Pardon yanlış görmüşüm başlığı. Samsung Galaxy Note 10 diye gördüm ama mi note 10 muş. Bu üç cihaz arasından S10e 'yı öneririm. S10e Bataryası dışında mükemmel bir cihaz.mi note 10 vs s10e kamerası nasıldır ?
Burda dediğim cihaz samsung galaxy note 10 du. Başlığı yanlış görmüşüm.Note 10 batarya,ekran büyüklüğü, telephoto kamerasının olması ve s-pen i olması olarak s10e den daha iyi bir cihaz. Performans olarak s10e ve Note 10 aynı. Note 10 Lite yi tavsiye etmiyorum çünkü s10e batarya dışında hertürlü daha iyi ve Note 10 lite 2018 model s9 un işlemcisini kullanıyor ve plastik kasası var. Note 10 yerine s20 ye bakmanızı tavsiye ederim s pen dışında hertürlü çok daha iyi bir cihaz
S10e yani. Kamera için 108 m ggPardon yanlış görmüşüm başlığı. Samsung Galaxy Note 10 diye gördüm ama mi note 10 muş. Bu üç cihaz arasından S10e 'yı öneririm. S10e Bataryası dışında mükemmel bir cihaz.
yani s10e ama optik zoom felan yokPardon yanlış görmüşüm başlığı. Samsung Galaxy Note 10 diye gördüm ama mi note 10 muş. Bu üç cihaz arasından S10e 'yı öneririm. S10e Bataryası dışında mükemmel bir cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda dediğim cihaz samsung galaxy note 10 du. Başlığı yanlış görmüşüm.
Evet. Optik zoom Yok. 8x dijital zoomu var. Zoom dışında s10e 'nın kamerası daha iyi.S10e yani. Kamera için 108 m gg
yani s10e ama optik zoom felan yok
S10 lite ile karıştırdınız herhalde. S10 lite 855İşlemci nedeniyle Note 10 Lite
S10e nin kamerası daha kaliteli geldi note 10 lite dan ayrıca işlemcisi de daha güçlü mi note 10 için 108mp felan diyorlar zoom gece çekimi gerçekten iyi mi acaba 5200 mah bataryası da varEvet. Optik zoom Yok. 8x dijital zoomu var. Zoom dışında s10e 'nın kamerası daha iyi.
Mi Note alacağına git garantisiz 7 Pro 7t, 7t pro al 4000 civarına.S10e nin kamerası daha kaliteli geldi note 10 lite dan ayrıca işlemcisi de daha güçlü mi note 10 için 108mp felan diyorlar zoom gece çekimi gerçekten iyi mi acaba 5200 mah bataryası da var
arkadaş note 10 lite demiş yalnızNote 10 batarya,ekran büyüklüğü, telephoto kamerasının olması ve s-pen i olması olarak s10e den daha iyi bir cihaz. Performans olarak s10e ve Note 10 aynı. Note 10 Lite yi tavsiye etmiyorum çünkü s10e batarya dışında hertürlü daha iyi ve Note 10 lite 2018 model s9 un işlemcisini kullanıyor ve plastik kasası var. Note 10 yerine s20 ye bakmanızı tavsiye ederim s pen dışında hertürlü çok daha iyi bir cihaz
abi sence s20 plusmı almalıyım yoksa iphone 11 miİşlemci nedeniyle Note 10 Lite
S20 Plus.arkadaş note 10 lite demiş yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi sence s20 plusmı almalıyım yoksa iphone 11 mi