oytunsenkul
AI Engineer
- Reaksiyon puanı
- 9
Note 10 almayı düşünüyorum ama ekranın düşük çöüzünrlüklü olması kafamı karıştıryıor. bilen varsa bana bir yardım eder misimiz?
Samsung, Galaksi Note10'dan mı bahsediyoruz?Note 10 almayı düşünüyorum ama ekranın düşük çöüzünrlüklü olması kafamı karıştıryıor. bilen varsa bana bir yardım eder misimiz?
1080p düşük çözünürlük değil. 1440p’ye çok kanmamanı öneririm. VR ile alakalı şeyler yapmayacaksan gerek olmayan bir özellik.Note 10 almayı düşünüyorum ama ekranın düşük çöüzünrlüklü olması kafamı karıştıryıor. bilen varsa bana bir yardım eder misimiz?
Çözünürlükten bahsetmiş,panel kalitesinden değilSamsung, Galaksi Note10'dan mı bahsediyoruz?
Eğer öyleyse bu yazdıklarınızı duymuş olmayalım.
Dünya yüzünde satılan cihazlar içinde en iyi, en güzel ekrana sahip telefondan bahsederken böyle bir yorumda bulunmak...
I, ıh!
Hiç olmadı...
Hemi de Hiç!![]()
S10 kullanıyorum. FHD+ ve 2k+ modu arasında hiç bir fark yok benceNote 10 almayı düşünüyorum ama ekranın düşük çöüzünrlüklü olması kafamı karıştıryıor. bilen varsa bana bir yardım eder misimiz?
Çözünürlüğün Full HD olması bir sorun değil.Samsung ekran konusunda her zaman en iyisi olmuştur.Note 10 un ekran kalitesi seni memnun edecektir.Note 10 almayı düşünüyorum ama ekranın düşük çöüzünrlüklü olması kafamı karıştıryıor. bilen varsa bana bir yardım eder misimiz?
Üstüne daha iyi ekranlı milyon cihaz çıktı belirteyim dedim.en iyi, en güzel ekrana sahip telefondan bahsederken