Note 10 Ekranı

oytunsenkul

AI Engineer
Reaksiyon puanı
9
Note 10 almayı düşünüyorum ama ekranın düşük çöüzünrlüklü olması kafamı karıştıryıor. bilen varsa bana bir yardım eder misimiz?

Reaksiyon puanı
10,315
Note 10 almayı düşünüyorum ama ekranın düşük çöüzünrlüklü olması kafamı karıştıryıor. bilen varsa bana bir yardım eder misimiz?
Samsung, Galaksi Note10'dan mı bahsediyoruz?
Eğer öyleyse bu yazdıklarınızı duymuş olmayalım.
Dünya yüzünde satılan cihazlar içinde en iyi, en güzel ekrana sahip telefondan bahsederken böyle bir yorumda bulunmak...
I, ıh!
Hiç olmadı...
Hemi de Hiç! :cool:

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
1080p düşük çözünürlük değil. 1440p’ye çok kanmamanı öneririm. VR ile alakalı şeyler yapmayacaksan gerek olmayan bir özellik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung, Galaksi Note10'dan mı bahsediyoruz?
Eğer öyleyse bu yazdıklarınızı duymuş olmayalım.
Dünya yüzünde satılan cihazlar içinde en iyi, en güzel ekrana sahip telefondan bahsederken böyle bir yorumda bulunmak...
I, ıh!
Hiç olmadı...
Hemi de Hiç! :cool:
Çözünürlükten bahsetmiş,panel kalitesinden değil

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Çözünürlüğün Full HD olması bir sorun değil.Samsung ekran konusunda her zaman en iyisi olmuştur.Note 10 un ekran kalitesi seni memnun edecektir.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
S10 ve Note 10 serisinde herkesin kullandığı çözünürlük FHD+ zaten, WQHD+ seçeneği çok pil harcıyor ve arada hiçbir fark olmadığını samimiyetle söyleyebilirim, içiniz rahat olsun.