• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Not Saçmalığı

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Bize Kazanım Tarama Testine giremimizi istediler kendimizi denermişiz.Sonra bu sınavdan önce bi 3-4 saat önce sınıf öğretmenimizin dersi vardı.Sonra öğretmen gerçekleri söyledi."Ben sadece kimin girip girmediğine bakıcam ama diğer öğretmenleriniz bakıp not verebilir dedi.Evet,evet dedi.Herkesin yanında 3 kitap 1 google yaptığı sınavdan biz not alacakmışız.Ben şahsen sınıfımızdan 10 kişiden fazlasının kendi yaptığına inanmıyorum.İnternette bile ben bu soruyu çözemedim diye testin fotoğrafını atanlar var.Ve bize buna göre puan verecekler.Şimdi böyle giderse sınıfın sonuncusu bu yıl benim yerime 1.olacak.

Bize Kazanım Tarama Testine giremimizi istediler kendimizi denermişiz.Sonra bu sınavdan önce bi 3-4 saat önce sınıf öğretmenimizin dersi vardı.Sonra öğretmen gerçekleri söyledi."Ben sadece kimin girip girmediğine bakıcam ama diğer öğretmenleriniz bakıp not verebilir dedi.Evet,evet dedi.Herkesin yanında 3 kitap 1 google yaptığı sınavdan biz not alacakmışız.Ben şahsen sınıfımızdan 10 kişiden fazlasının kendi yaptığına inanmıyorum.İnternette bile ben bu soruyu çözemedim diye testin fotoğrafını atanlar var.Ve bize buna göre puan verecekler.Şimdi böyle giderse sınıfın sonuncusu bu yıl benim yerime 1.olacak.
Yapabileceğimiz bir şey yok. Sen de kopya çek. Bu sene için.

Bazen hile yapmak gerekir, sen de kopya çek.

Herhalde öyle yapacağım bugünde sınav var.

Kendin yapmadıysan zaten haketmemişsin demek ki 100 almayı. Arkadaşların sorular için fikir alışverişi yapmış :D

Boş ver ya, çek kopyanı rahatına bak. Hayatı hile yaparak yaşa, vallahi çok tatlı oluyor. :D
Zaten sorular aşırı basit kopya çekmeme gerek yok.Benim hatalı bulduğum yer benim eşşek gibi çalışıp 100 almam onların Google ı çalışsın 100 alsınlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce sözlüye girdim :D
Google amca sağolsun 100 aldım.
Google;
Yapıyosun bu işi.

Zaten sorular aşırı basit kopya çekmeme gerek yok.Benim hatalı bulduğum yer benim eşşek gibi çalışıp 100 almam onların Google ı çalışsın 100 alsınlar.
Hayat böyle, ben Google'ı çalıştıranlardanım. Bende daha çok kopya taktiği var. :D