Not a virusu

MUSTAFAPKM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Black martta vice city ve gta 3 u yüklemeye kalktigimda dr web pro not a virüsü diye bir virus buluyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
blackmartı virüslü sanıyor olabilir zaten android antivirüs programlarının bir halta yaradığı yok sen yüklemene devam et

MUSTAFAPKM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyw yukleyeyim o zaman

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Seninde ilk cümlen soru cümlesi değil ama sonuna soru işareti koymuşsun o nolcak ????????
Seninde derkenki DE ayrı yazıladak.
koymuşsun kelimesinden sonra VİRGÜL olmalı.
Nolcak değil NE OLACAK.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

illa soru sormak için konu açılacak diye bir kaide mi varmış? soru cevap forumlarından değil ki bu.
Zaten cümlemi iyi okursan bir soru mu sordun yoksa bilgilendirme için mi yazdın diye SORDUM.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Seninde derkenki DE ayrı yazıladak.
koymuşsun kelimesinden sonra VİRGÜL olmalı.
Nolcak değil NE OLACAK.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zaten cümlemi iyi okursan bir soru mu sordun yoksa bilgilendirme için mi yazdın diye SORDUM.

Sen hala yazım kurallarındasın tabi :) Kardeş konu yukarda hallolmuş yazılan mesajlardan niye açıldığı belli oluyo.
Ama anlamadıysan ben yinede anlatıyım, diyoki arkadaş ben diyo oyun yüklicem ama virüs proğramı uyarı veriyo acaba yüklesem bi sıkıntı olur mu(buraya dikkat çünkü soru işareti geliyo)?

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sen hala yazım kurallarındasın tabi :) Kardeş konu yukarda hallolmuş yazılan mesajlardan niye açıldığı belli oluyo.
Ama anlamadıysan ben yinede anlatıyım, diyoki arkadaş ben diyo oyun yüklicem ama virüs proğramı uyarı veriyo acaba yüklesem bi sıkıntı olur mu(buraya dikkat çünkü soru işareti geliyo)?

Dostum kafan iyi heralde. (dikkat kapak geliyor) Zira 12 yaşındaki birisi gibi konuşuyorsun. Tüm yazdıklarını düzeltmeye kalksam zaten sabah olur. Başlığı açan arkadaşa sempati duyduğun belli, sana arkadaşınla mutluluklar dilerim.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum kafan iyi heralde. (dikkat kapak geliyor) Zira 12 yaşındaki birisi gibi konuşuyorsun. Tüm yazdıklarını düzeltmeye kalksam zaten sabah olur. Başlığı açan arkadaşa sempati duyduğun belli, sana arkadaşınla mutluluklar dilerim.

KOnuyu açanı tanımıyorum, kapağıda yaşa göre yapıyosun heralde 12 yaşa uygun olmuş tebrikler :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
şimdi bu virüs ben bir virüs değilim diye mi çıkıyor antivirüslerde :D

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
şimdi bu virüs ben bir virüs değilim diye mi çıkıyor antivirüslerde :D
Evet. Hatta arkadaşlar kendi arasında "Not a" virüsü diyor. Hayır 4. sınıfta başlıyor İngilizce dersleri hatta özel okullarda anasınıfında.
Bazılarına laf anlatmaya çalışmaktan virüsün adını eleştirmeye sıra gelmedi :)