Norton AntiBot'u Deneyin

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Symantec yeni Norton ürününü Beta olarak kullanıma açtı. Norton AntiBot, bir deniz mayını olmayıp bilgisayarı yeni çıkan zararlı yazılımlardan korumayı hedefleyen bir ürün.

Bugün duyurulan yeni Norton yazılımı klasik antivirüsler gibi virüs veritabanı kullanmak yerine, gerçek zamanlı olarak uygulamaları ve işlemleri kontrol ederek zararlı gördüklerini engellemeyi amaçlıyor. Değiştirilen kayıt defteri değerleri, bilgi aktarımı yapılan internet siteleri, yazılımın gizli olarak çalışıp çalışmadığı kontrol edilenler arasında. Symantec'in açıklamasına göre Norton AntiBot antivirüslerin yerini almaktan çok onlara destek olması için hazırlanan bir yazılım.



antibotbyk.jpg

Norton AntiBot'un arayüzü

Deneyelim Bakalım...

Norton AntiBot'un henüz hazır olmayan Beta sürümünü ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz. Yazılımın final sürümünün Temmuz ayı içinde çıkarılması planlanıyor. Asıl sürümü çıktıktan sonra Beta sürümü kullanılamaz olacak. Yazılım için henüz bir ücret açıklaması gelmedi. Symantec AntiBot'u ayrı satmak yerine Norton paketleri için eklemeyi de düşünüyor olabilir. Aşağıdaki bağlantılardan 10.1 MB boyutundaki Beta sürümlerini indirebilirsiniz. Symantec'in ve ShiftDelete.Net'in Beta yazılım kullanımından doğacak problemlerden sorumlu olmayacağını belirtmeyi unutmayalım.

:: 32-bitlik sürümü indirin
:: 64-bitlik sürümü indirin


Bilgi İçin: Norton AntiBot
Yazar: Saner Apaydın
SDN - http://shiftdelete.net
 

Downsat

Müdavim
Katılım
2 Mart 2006
Mesajlar
1,116
Reaksiyon puanı
64
Puanları
0
Bugün bir bilgisayarda gördüm. İğrenç...
Kendime kurmayı bile düşünmüyorum.
 

snra

Müdavim
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
1,033
Reaksiyon puanı
22
Puanları
0
İşe yarayacağından şüpheliyim ben de..
 
Üst