Soru Normal hatta geçtim faturam birikmiş

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
yaklaşık 2ay önce faturalıdan normal hatta geçtim.Arada bi 10gün falan öbür aydan kulanmıştım büyük ihtimal o faturalanmış.2100dan mesaj gelmis faturanız var diye baktım 199tl g9züküyor.Ben 75-80tl falan ödüyordum. Faturanız son ödeme tarihi şubat 20gözüküyor yani tam 1.5ay geçmis ama ben sorunsuz paket yüklüyorum tlmden arama yapıyorum kontörlü kullanmamda hiçbir sıkıntı yok.Sizce ilerde başıma dert olur mu ?

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
O faturayı faiziyle seve seve alırlar :)

EnesKAYA

Back-End Developer
Reaksiyon puanı
162
Faiziyle alırlar.

sitesinde ayda %2.5diyor fatura 8katına çıkmış bunu şikayet edemezmiyim iki ayda %5yapar
Ödemediğin faturana faiz biniyor, ödemezsen bir sonraki ay da (bir önceki aydan aldığın faiz de dahil) toplam tutara tekrar faiz biniyor ve bu şekilde gidiyor... Yani bankalardaki gibi, faizin de faizini ödemiş oluyorsun. Arada başka bir kesinti oluyor mu bilmiyorum ama fazla ilerlemeden, hemen faturanı ödeyip kapatmaya bak bence. Yoksa, ileride ciddi sıkıntı yaşarsın.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Faiziyle alırlar.

Ödemediğin faturana faiz biniyor, ödemezsen bir sonraki ay da (bir önceki aydan aldığın faiz de dahil) toplam tutara tekrar faiz biniyor ve bu şekilde gidiyor... Yani bankalardaki gibi, faizin de faizini ödemiş oluyorsun. Arada başka bir kesinti oluyor mu bilmiyorum ama fazla ilerlemeden, hemen faturanı ödeyip kapatmaya bak bence. Yoksa, ileride ciddi sıkıntı yaşarsın.
şuan ödemeyi yaptım.Ama cidden çok acayip bir ne geçirsek kâr hesabı gibi duruyor hiç değilse tutarı öğreneceğim müsait bi gün müşteri hizmetlerini arayıp

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,972
yaklaşık 2ay önce faturalıdan normal hatta geçtim.Arada bi 10gün falan öbür aydan kulanmıştım büyük ihtimal o faturalanmış.2100dan mesaj gelmis faturanız var diye baktım 199tl g9züküyor.Ben 75-80tl falan ödüyordum. Faturanız son ödeme tarihi şubat 20gözüküyor yani tam 1.5ay geçmis ama ben sorunsuz paket yüklüyorum tlmden arama yapıyorum kontörlü kullanmamda hiçbir sıkıntı yok.Sizce ilerde başıma dert olur mu ?

Faturasıza geçtiysen, geçiş ücreti ve kalan vergi tutarları toplu yansır bundan dolayı normal faturadan daha yüksek gelir.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
edit:müşteri hizmetleri ile konuştum.Bir kısmı 10günlük kullanım bir kısmı geçerken paket tanımlamışlardı.Ama asıl fiyat yıllık telsiz kullanım ücreti toplu yansımış.her ay 9.90ödediğimiz telsiz kullanım taksitinden 2024e kadar muafım

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Hat operatörü ne idi? titi mi?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Yanlış bilmiyorsam 10 12 aylık telsiz kullanım ücretini de senden yani her faturalı dan faturasiz a geçenler için alıyorlar kaç ay için aldılarsa o kadarlık ay almıyor seninki de öyle gibi biraz da faiz binmiş