Nokia'dan Windows 8'li Tablet Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmshn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Nokia'da batacaksa batsın artık fazladan gündem işgal etmesinden bıktık artık batarken yanına windowsu almayıda unutmasın

3pio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
o değilde resimde lumia ya da n9 her neyse o tasarıma oturtulmuş bir tablet baya hoş görünüyor :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nokia artık tamamen windows'a dayandı, bakalım sonuc ne olacak..

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Nokia'da batacaksa batsın artık fazladan gündem işgal etmesinden bıktık artık batarken yanına windowsu almayıda unutmasın
MS batarsa ücretsiz kullanılan işletim sistemleri felan anında fiyatlanır heralde, tabi batarsa:)

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
MS batarsa ücretsiz kullanılan işletim sistemleri felan anında fiyatlanır heralde, tabi batarsa:)
Ücretsizler Windowsa karşı olduğu için değil prensip gereği ücretsiz zaten tam olarak ücretsiz değil isteyen bağış yapabiliyor ayrıca Linux türevlerinin ücretli olanı da var. Sözün özü Windows batsında gerisi sorun olmaz

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ücretsizler Windowsa karşı olduğu için değil prensip gereği ücretsiz zaten tam olarak ücretsiz değil isteyen bağış yapabiliyor ayrıca Linux türevlerinin ücretli olanı da var. Sözün özü Windows batsında gerisi sorun olmaz
Bence yayılmak için ücretsiz, ms olmayıp da meydanı boş bulunca fiyat çekerler olur biter diye düşünmüştüm.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bence yayılmak için ücretsiz, ms olmayıp da meydanı boş bulunca fiyat çekerler olur biter diye düşünmüştüm.
O özellikleri konforu ve kaliteyi görünce zaten kendin bağış yapmak istersin merak etme :)