Nokia X3

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
güzel telefon ama nokia'nın 5800' daha iyi bence wifi var müzik açısından da iyi pek bir fiyat farkıda yok 5800'ı bi düşün derim :)

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kardeş ben bu telefonu kullanıyorum telefon kullnışlı.benim en çok hoşuma giden özelliği mesajları oturum olarak kişlere özel msn konuşması şeklinde kaydetmesi.Böylece mesajlar arada kaynamıyor.Ama accıkcası ben dokunmatik almadığıma pişman oldum.Biraz daha raştır az bi fiyat farkıyla daha özelikli bi telefon alabilirsin.

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeş ben bu telefonu kullanıyorum telefon kullnışlı.benim en çok hoşuma giden özelliği mesajları oturum olarak kişlere özel msn konuşması şeklinde kaydetmesi.Böylece mesajlar arada kaynamıyor.Ama accıkcası ben dokunmatik almadığıma pişman oldum.Biraz daha raştır az bi fiyat farkıyla daha özelikli bi telefon alabilirsin.

Bu modeli almayı düşünüyorum cokta para vermeye gerek yok forumlarda araştırdım ama yinede ikna olamadım pataryası iyi yazıyor gercekten güclü bir pataryaya sahipmi iki model arasında kaldım nokıa 2730 nokıa x3 birde nokıanın kızaklı telefonlarındaki kabağın biraz zor acılması var bunda nasıl samsuglar birazdaha iyi bu konuda

x3uqm4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımda var alma derim. Yandaki tuşların kilidi falan yok, çok hassaslar. Cebinde telefon, oturunca kendi kendine müzik falan çalmaya başlıyor. Biraz daha para koyup daha iyisini alabilirsin.

23Numara

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Zaten bana kullanışlı olması ve müzik konusunda iyi olması lazım

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Telefonu birkaç kez kullanma fırsatı buldum. Öncelikle telefon çok şık. Tuş takımı ilk başlarda biraz sana tuhaf gelir ama zamanla alışıyorsun. Müzik açısından da kafidir. Onun dışında kamera çekim kalitesi gece çekimlerinde tatmin edici değil. Ama bu fiyat baremine göre ortalama üstü bir kamerası var. Telefonun kızağı ise Nokia'nın diğer kızaklı modeli olan 5200(?)'dan çok daha iyi durumda. Benim hoşuma gitti. Uygulama olarak dersen, bu telefona ekran çözünürlüğü bakımından çok sayıda uygulama yüklenebilir. O konuda da zorluk çekmezsin. Onun dışında sana yardımcı olmak için bu fiyat aralığı dahilinde bundan başka tavsiye edebileceğim telefon var mı diye bakarım şimdi. Ama benim kişisel fikrimi sorarsan bu telefon bu fiyata pekala alınabilir.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
çok sıradan bir telefon artı hiç bir özelliği yok en azından wifi olsaydı idare ederdi

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Nokia 6500'ı da bakmanı tavsiye ederim :)