alibaran43
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar Nokia X inceleyen var mı hızlı mı? kasıyor mu? Arayüz kullanışlı mı? ben alırsam en kötü 1 yıl idare eder mi?
Arkadaşlar Nokia X inceleyen var mı hızlı mı? kasıyor mu? Arayüz kullanışlı mı? ben alırsam en kötü 1 yıl idare eder mi?
O telefon Android olup Windows'un aynısını barındıran aptalca bir cihaz. Onun yerine General Mobile Discovery alsan daha iyi olur. Veya ''Bütçeyi arttırırım ben'' diyorsan LG G2.
discoverinin malzeme kalitesi çok dandik bu bi gerçek , ayrıca gps bile stabil çalışmıyor hatta hiç çalışmıyor ,telefon görüşmesinde sırasında ses seviyesi çok düşük karşı tarafı anlamak için iyice kulagına bastırmak gerekiyor, uzun vadede kullanacaksan asıl alınmıcak telefon o, discovery yerine htc desire 500 alırsın yada moto g , hiç yokdan dünya çapında markalar
Neden bütün konulara "discovery al" yazıyorsunuz?Discovery al
biri de çıkar discovery pişmanlıktır yazar kaçar...
Moto G hoşuma gitmeye başladı şu sıralar o nasıl sence?Fiyat olarak hiç mantıklı değil.
Çünkü Android kullanıcısı bu şekilde bir telefondan randıman alamaz yok dersin ben sadece arama yapacağım ok başka türlü yazık o Paraya Windows Phone görünümü var ama Android çok saçma basit oyunları oynaya bilirsin ancak yakın fiyata satılan Android cihaz tarafından çalışan oyunları filan çalıştırmaz . İnternet performansından bahsetmeye gerek yok zaten
Yakın fiyata discovery, Desire 500, ya da moto G gibi bir cihaz tercih etmelisin bence
Tasarımı çok kötü geliyor bana ve kime sorsam yok orası böyle yok şurası bozuldu yok donuyor diye kötülüyor bu yüzden discovery almak aklımın ucundan geçmiyorBu modellerden alınacak tek cihaz kesin ve net discovery
Uygun fiyatlı butce dostu ve kaliteli yeterince hizli bir telefon oldugu için facebook twitter gibi aglarda usinizi fazlasiyla gorecektirNeden bütün konulara "discovery al" yazıyorsunuz?