Nokia X alınabilir mi?

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Nokia X inceleyen var mı hızlı mı? kasıyor mu? Arayüz kullanışlı mı? ben alırsam en kötü 1 yıl idare eder mi?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Android olup Google Play bulundurmuyor. Ben olsam o fiyata Lumia 525 alırım donanım olarak 2 ye katlıyor.

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
100 200 daha koyabilirsen piranha darkevo discovery gibi telefonlar var onlara bak

fidelugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence alınabilir , hangi amaçla kullanmak istedigine baglı ben nokianın malzeme kalitesine guveniyorum dayanıklı mallar üretiyor , media markt inceleeim biraz gayet seri bi telefondu benim için mesela here maps önemli kalitesiz ürünlerde gps araması çok uzun sürüyor bazen bulamıyor bile ama nokia 520 de cok stabil calışıyordu ayrıca müzik dinlemeyi seviyorsan mixradio gibi bir nimette var google play olmasada olur onun yerine ikamesi olan yandex store , mobogenie gibi maarket uygulamalarını kullanabilirsin farketmez çokda takıntılı olmamak lazım gogle playe , kamera konusunda biraz daha cömert olabilirmiş flaş olsaymış keşke

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar Nokia X inceleyen var mı hızlı mı? kasıyor mu? Arayüz kullanışlı mı? ben alırsam en kötü 1 yıl idare eder mi?

O telefon Android olup Windows'un aynısını barındıran aptalca bir cihaz. Onun yerine General Mobile Discovery alsan daha iyi olur. Veya ''Bütçeyi arttırırım ben'' diyorsan LG G2.

fidelugur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O telefon Android olup Windows'un aynısını barındıran aptalca bir cihaz. Onun yerine General Mobile Discovery alsan daha iyi olur. Veya ''Bütçeyi arttırırım ben'' diyorsan LG G2.

discoverinin malzeme kalitesi çok dandik bu bi gerçek , ayrıca gps bile stabil çalışmıyor hatta hiç çalışmıyor ,telefon görüşmesinde sırasında ses seviyesi çok düşük karşı tarafı anlamak için iyice kulagına bastırmak gerekiyor, uzun vadede kullanacaksan asıl alınmıcak telefon o, discovery yerine htc desire 500 alırsın yada moto g , hiç yokdan dünya çapında markalar

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374882]alibaran43[/MENTION] ben aldım. gerçekten değer. harika bir cihaz. Nokia'dan beklenen cihaz diyebilirim. Nokia'ya daha eskilerden beri alışmış ve Android'i daha çok kullanan bir millet olduğumuz için bütünleşme tam kıvamında olmuş diyebilirim. 1 yıl değil baya uzun bir süre idare eder.

Alır almaz güncelleme geldi. Güncelledim. Hangi uygulama lazım ise hepsi mevcut. Şarj desen bi başka harika ve uzun gözle görülür etki bırakıyor. Reklam yapmak gibi olmasın Nokia Destek forumu ekibi de anında bir sorun söz konusu varsa hemen cevaplıyorlar. Tabiİ ki ben size buradan sormak istediklerinizle yardım etmeye devam edebilirim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
discoverinin malzeme kalitesi çok dandik bu bi gerçek , ayrıca gps bile stabil çalışmıyor hatta hiç çalışmıyor ,telefon görüşmesinde sırasında ses seviyesi çok düşük karşı tarafı anlamak için iyice kulagına bastırmak gerekiyor, uzun vadede kullanacaksan asıl alınmıcak telefon o, discovery yerine htc desire 500 alırsın yada moto g , hiç yokdan dünya çapında markalar

Olabilir kardeşim Discovery kullanmadığım için tam bilgiye sahip değilim özellikleri gayet cazip gözüküyor ama stabilliğini bilemem kullanmadığım için. Nokia X almasın da ne alıyorsa alsın

Reaksiyon puanı
16,128
gm adamı kanser eder nokia x daha mantıklı olmadı Lumia525 al çok daha mantıklı.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu bu gün baya bir kurcaladım getirebileceğim 1 eleştiri var ikiside çok önemli değil ama beni rahatsız etti. Büyük ihtimalle bir çok kullanıcı için sorun olmayacaktır..
klavye gerçekten küçük geldi çok zor yazdım alışılır ama beni rahatsız etti açıkçası
onun dışında 500 lira ile alınabilicek en en iyi telefon diyebilirim

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ne gerek var x'e mix'e.
Zaman geri alınamaz ve Nokia'nın adam gibi android'li telefonu olamaz!

Reaksiyon puanı
16,128
nokia bu sefer yaptı beğensen de beğenmesende iyi bir şeyler yapıyor.

anectodist

Asistan
Reaksiyon puanı
21
telefonun tasarımı çok iyi, discovery ile malzeme kalitesi kıyaslanamaz bile, ayrıca google play olmasa bile apkmania işini görecektir :thumbup1:

leon_ur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xda full androide cevirmis ama nokia iste ondan cikacak bu kadar

Reaksiyon puanı
16,128
biri de çıkar discovery pişmanlıktır yazar kaçar...

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
biri de çıkar discovery pişmanlıktır yazar kaçar...

Discovery pişmanlıktır.Discovery bıraktırma hattı 172'yi arayın :D

Herneyse şaka bir yana Discovery kullanan arkadaşlarım var.Şarz girişi ciddi anlamda bi sorun arkadaş aldıktan 1 ay sonra şarz girişinden dolayı servise götürmek zorunda kaldı.Fena kasıyor ve malzeme dandikliği var.Nokia X'i elime alıp incelemedim ama okuduğum şeylerin çoğu olumlı.Birde üstte de dendiği gibi Lumia 525 alabilirsin Lumia'larda kolay kolay kasma olmaz.Tabi telefon seçimi telefonu ne için kullanacağına görede değişir.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Keainlikle amaca ve zevklere bağlı sen uygun olduğunu düşünüyorsan uygundur herkesin görüşü farklı olur çünkü

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyat olarak hiç mantıklı değil.
Çünkü Android kullanıcısı bu şekilde bir telefondan randıman alamaz yok dersin ben sadece arama yapacağım ok başka türlü yazık o Paraya Windows Phone görünümü var ama Android çok saçma basit oyunları oynaya bilirsin ancak yakın fiyata satılan Android cihaz tarafından çalışan oyunları filan çalıştırmaz . İnternet performansından bahsetmeye gerek yok zaten

Yakın fiyata discovery, Desire 500, ya da moto G gibi bir cihaz tercih etmelisin bence

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyat olarak hiç mantıklı değil.
Çünkü Android kullanıcısı bu şekilde bir telefondan randıman alamaz yok dersin ben sadece arama yapacağım ok başka türlü yazık o Paraya Windows Phone görünümü var ama Android çok saçma basit oyunları oynaya bilirsin ancak yakın fiyata satılan Android cihaz tarafından çalışan oyunları filan çalıştırmaz . İnternet performansından bahsetmeye gerek yok zaten

Yakın fiyata discovery, Desire 500, ya da moto G gibi bir cihaz tercih etmelisin bence
Moto G hoşuma gitmeye başladı şu sıralar o nasıl sence?

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu modellerden alınacak tek cihaz kesin ve net discovery

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu modellerden alınacak tek cihaz kesin ve net discovery
Tasarımı çok kötü geliyor bana ve kime sorsam yok orası böyle yok şurası bozuldu yok donuyor diye kötülüyor bu yüzden discovery almak aklımın ucundan geçmiyor

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi moto G den başka bir cihaz kalmadı sana

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu telefonu alanlar "öylesine" almış olurlar. Aynı fiyata veya daha ucuza Nokia 520/525 gibi daha güçlü işletim sistemi ve donanıma sahip telefon varken, çok daha kalitesiz yapıda olan ve özelliklerine göre çok pahalı olan Nokia X almak... Hele ki diğer firmalardan rakipleri (ZTE, General Mobile, Dark Evo falan) eklersek...

Neyse, biz milyarlarını iPhone'lara, Samsung'lara, Sony'lere, HTC'lere verenlere bir şey demiyorsak, fiyat/performans konusunda çok kötü olan Nokia X alanlara da bir şey dememeliyiz. Alan koleksiyon ve zevk için alıyordur.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Alınabilir ama bence o fiyata Lumia 525 almak daha mantıklı olur.