Nokia PC Suite 7.1.26.0 YENİ!

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Nokia PC Suite uygulamaları:
Content Copier, telefonla PC arasında kişisel verileri yedeklemenize ve geri yüklemenize olanak tanır. Ayrıca iki Nokia telefonu arasında bilgi kopyalamanızı da sağlar
Nokia PC Sync, cep telefonu ve PC Kişisel Bilgi Yöneticisi (PIM) arasında kişiler, takvim öğeleri, notlar, yapılacak ve e-posta öğelerini senkronize etmenize olanak verir.
Nokia Phone Browser, telefonunuzun klasörlerini Windows Gezgini ile yönetmenize olanak tanır.
Nokia Contacts Editor, telefondaki kişileri PC'nizde görüntüleyip düzenlemenizi sağlar. Nokia Phone Browser'da Kişiler görünümünde de kişiler oluşturabilir, silebilir ve düzenleyebilirsiniz.
Nokia Text Message Editor, PC'nizden metin mesajları yazmanızı, göndermenizi ve yazdırmanızı sağlar. Metin mesajlarını Nokia Phone Browser'da Mesajlar görünümünde de düzenleyebilirsiniz.
Nokia Application Installer, PC'den telefona Symbian ve JavaTM uygulamalarını (örneğin, mobil oyunlar) yüklemenizi sağlar.
Nokia Multimedia Player, mültimedya mesajlarını, ses ve video dosyalarını çalmanıza/oynatmanıza olanak tanır. Ayrıca, beğendiğiniz multimedya dosyalarından çalma listeleri de oluşturabilirsiniz. Ayrıca video ve ses dosyalarını cep telefonunda kullanmanızı veya MMS mesajlarına eklemenizi sağlayacak biçimde kaydedebilirsiniz .
Image Store, resimleri ve videoları telefondan PC'ye depolamanıza olanak tanır. Depolamadan sonra resimleri ve videoları görüntülemek için başlatabilirsiniz.
Nokia Music Manager, CD'lerden parça almaya, dijital müzik dosyalarını PC'de oluşturup düzenlemenize ve cep telefonuna aktarmanıza olanak tanır Müzik parçalarını telefonunuzda çalınabilecek biçime de dönüştürebilirsiniz.
One Touch Access, paket verisini kullanarak (telefona ve şebeke yeteneklerine bağlı olarak GPRS veya 3G şebekelerinde) PC'nizi Internet'e bağlamanıza olanak sağlar.

Program hakkında ayrıntılı bilgilere Flash animasyon olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Telefon modelinize göre desteklenen özellikler değişiyor. Telefon modelinizin desteklediği özellikleri buradan öğrenebilirsiniz.

Kaynak:Nokia Türkiye - Nokia PC Suite - Karşıdan yüklemeler

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
b8metk.png

Nokia PC Suite 7.1.40.1 (32.8 MB) İngilizce
Nokia PC Suite 7.1.40.1 (32.8 MB) Türkçe

r7qivl.png

Not ; Türkiye sitesinde mevcut olan sürüm şuan 7_1_30_9.

İngilizce sürümün linkinde eng yazan yeri tur yaptım alın size son sürüm Türkçe oldu.

Nokia Türkiye'ye duyurulur!

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bana diyor telefondaki.pc suiti güncelleştir diyor ounu nasıl yapacaz

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Win 7 de hiç böyle bir olay yok.

Pc suite kurmana gerek yok, win 7 telefonu tanıyo.

gomman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

onu > pc suite menu den > yardım > 'lütfen pc suite'i yeniden yükleyin' seçin yüklensin. sonra istediğiniz işlemlere bakabilirsiniz.
umarım verdiğim bilgi işinize yarar.

---------- saat 20:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:34 eklenmişti ----------

olabilir ama pc suite nokia tarafından üretilmiş cihazları yönetmeye yarayan bir yazılım olmakla birlikte kullanıcıya kolaylıklar da sağlamaktadır. bu nedenle nokia telefonlar için özellikle kullanılması daha yararlı olur kanaatindeyim.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2

biraz açarmısınız bu konuyu

ben win 7 kullanıyorum bir ara teefonu taktım sanki tanıdı ama pek dikkat etmedim arkasından PcSuiti kurdum.

konuyu biraz detaylı anlatırsanız iyi olur gerekli değilse PcSuiti kaldıracağım boşuna ramden işlemciden yemesin

---------- saat 20:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:42 eklenmişti ----------

dosya , web, ayarlar kısmında pc.suiti güncelleştir var oraya tıklarsanız güncelleştirme başlıyor.

resim aşağıda

adszno.jpg

gomman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc suite'i açın ve 'telefon bağlamak için burayı tıklayın' diyen yeri tıklayın. sonra yönergeleri takip edin ve usb kablosu ile bağlantı kurulunca telefondan pc suite'i seçin.
bağlantı kuruldu yazısını görürsünüz. sonra diğer işlemlere geçebilirsiniz. kolay gelsin...

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Nokia Pc Suite ortadan kalkmak üzere zaten direk Nokia Ovi Suite kullanabilirsiniz :)

Daha kapsamlı ve daha gösterişli

gomman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet katılıyorum. bu bence iphone'un itunes programına karşı çıkarıldı.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
ovi suite daha kullanıslı degıl mı

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kardeş pc suite kullanacagınza ovi kullanın o daha iyi hem 2 side nokia nın
pc suite tarih oldu

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
OVI Suite varken PC Suite kullanmak gereksiz. OVI Suite, PC Suite'yi kapsıyor. Uptade Service'yi de kapsıyor. PC Suite'nin güncellenmesi sürpriz oldu. Uzun zamandır güncellenmiyordu.

orhanpehlul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte ben bu programa bayılıyorum süer ötesi kuullanıyorumda laptopta buetut olması yetiyor güzel program

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

Nokia PC Suite 7.1.50.2 İngilizce ~ 33.8 MB ~ 10.06.2010
Nokia PC Suite 7.1.50.2 Türkçe ~ 35 MB ~ 10.06.2010

Sistem Gereksinimleri

Desteklenen işletim sistemleri:
- Windows 7 32 bit ve 64 bit sürümleri
- Windows Vista 32 bit ve 64 bit sürümleri
- Windows XP Professional x64 Edition (Service Pack 2)
- Windows XP (Professional veya Home Edition) Service Pack 2 veya daha yenisi

______________*****________________
______________*****________________

Nokia PC Suite Cleaner

Nokia PC Suite Cleaner, Nokia PC Suite yazılımını kaldırdıktan sonra PC’nizde kalan Nokia PC Suite ile ilgili gereksiz dosyaları ve kayıt defteri verilerini kaldırmanıza yardımcı olur.
Önemli: Nokia PC Suite Cleaner’ı kullanmadan önce, Nokia PC Suite ile aynı klasörde bulunan kişisel içeriğinizin tümünün yedek kopyasını oluşturun.
Nokia PC Suite’in yüklü olduğu klasörde kişisel dosyalarınız varsa, Nokia PC Suite Cleaner, Nokia PC Suite ile ilgili verilere ilaveten bu dosyaları da kaldırabilir. Nokia PC Suite Cleaner kişisel dosyaları çöp kutusuna taşır.
Nokia PC Cleaner ile şunları yapabilirsiniz:

• Yeni bir yüklemeye yer açmak için Nokia PC Suite ile ilgili eski veya gereksiz dosyaları PC’nizden kaldırma
  • Nokia PC Suite dosyalarını ve kayıt defteri verilerini temizleme
  • PC’nizdeki diğer içeriğin zarar görmeden kalmasını sağlama

İndir Nokia PC Suite Cleaner

Gereksinimler

• Nokia PC Suite Cleaner, Nokia PC Suite sürüm 6.83 veya daha yenisiyle kullanılacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Nokia PC Suite Cleaner yalnızca Microsoft Windows 2000, Windows XP ve Windows Vista’yı destekler. Windows 2000’de bu destek PC Suite’in 6.83 - 6.86 sürümleri ile sınırlıdır.
  • Bu uygulamayı kullanabilmek için, PC’nizin yönetici haklarına sahip olmanız gerekir.

İndir

NOT: Yeni temizleme herhangi bir isteğe bağlı işlevselliği etkinleştirmez.

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Oviye daha iyi diyenler, nesi iyi bunu da anlatsalar.
Yani siz kullanıyorsunuz diye mutlak iyi mi oluyor.İyiyse ben neden 10 dakka sonra kaldırdım.
Karmakarışık gereksiz program..