Nokia N96 Çıkış Tarihi

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Uzun zamandır Nokia filosunda amiral konumunda yer alan N95'in yerini alacak olan yeni Nokia N96 model telefonun piyasaya çıkış tarihini açıklıyoruz.

Nokia, merakla beklenen yeni modeli Nokia N96'nın çıkış tarihini 1 Ekim olarak belirledi. Fiyatları henüz belli olmayan N96'nın yurtdışında 600 Sterlin civarında satılacağı tahmin ediliyor. Markanın yeni amiral gemisi Nokia N96, 2,8 inç QVGA ekran, 5 megapiksel kamera, 16 GB artırılabilir dahili hafıza, A-GPS ve DVB tarayıcı gibi özelliklere sahip.

İnternet, video ve müzik gibi multimedya yönlerinin de güçlü olacağı bilinen Nokia N96'yı almayı düşünüyorsanız, takvimlerinizde 1 Ekim'i işaretlemeyi unutmayın.

nokia_n96.jpg

Bilgi İçin: Nokia
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Çok güzel görünüyor. O günü işaratlesem de pek bir şey değişmeyecek bende şimdilik. :pinch:

xLmy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önceleri yeni telefon çıktığı zaman mutlaka ürün inceleme sitelerinden inceleme yapardım. Gel görelimki şimdi okadar çok yeni telefon çıkıyorki millette şaşırdı ne yapacağını :) çıksın bakalım. n96'da çıksın n97 de (varmı bilmiyorum ) oda çıkar yakında.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
aaa o gün benim doğum günüm ama bir rakam eksik :P :P nokia hediye etse ya bana bir adet fena mı olur

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
bu ne ya takoz gibi.!
zaten n95i ben telefondan saymıyordum, bu da biraz incelmişi gibi ama hala takoz görünümünde.
teknolojide en önemli kural, ilk çıktığında hiçbir ürünü almayacaksın.! fiyatı uygun olana kadar beklemek en mantıklısıdır.

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2-3 sene sonra anca alabilirzi herhalde :(

akbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kızaklı telefonları pek sevmem ama guzel makinaya benziyor..